جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ مرغ با طعمی فوق العاده


ساندویچ مرغ با طعمی فوق العاده

● مواد لازم:
▪ ۴۰۰ گرم فیله سینه مرغ
▪ ۱ قاشق چای خوری ادویه برای طعم دار کردن مرغ
▪ ۲ قاشق چای خوری آب لیمو
▪ یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک سوم قاشق غذاخوری سس مایونز
▪ ۱ قاشق …

مواد لازم:

۴۰۰ گرم فیله سینه مرغ

۱ قاشق چای خوری ادویه برای طعم دار کردن مرغ

۲ قاشق چای خوری آب لیمو

یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک سوم قاشق غذاخوری سس مایونز

۱ قاشق غذاخوری سس فلفل شیرین

۱ قاشق سوپخوری برگ گشنیز تازه و ریز شده(ساطوری شده)

۱ عدد کاهوی کوچک، خرد شده

۱ عدد خیار خرد شده

۲۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۸ تکه نان ذرت

طرز تهیه ساندویچ مرغ :

فر را در درجه ای بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ سانتیگراد قرار داده و اجازه دهید کمی گرم شود. سپس ادویه، آبلیمو و ۱ قاشق روغن را ترکیب کرده و سپس تکه های مرغ را در آن بخوابانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

بعد از ۲۰ دقیقه تکه های مرغ را در داخل یک ماهی تابه قرار داده و ۲ دقیقه آنها را تف داده تا طلایی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را داخل فر گذاشته و اجازه دهید ۱۵ دقیقه کاملا سرخ شوند.

سس مایونز، سس فلفل شیرین و گشنیز را ترکیب کنید. همچنین تکه های کاهو، خیار و گوجه فرنگی بایکدیگر در یک ظرف مخلوط کنید.

تکه های مرغ را به شکل قسمت های نازک و کوچک بریده و سپس مواد تهیه شده را داخل نان بپیچید.

(میتوانید از نان لواش بجای نان مکزیکی استفاه کنید)



همچنین مشاهده کنید