یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

تاک پلو | طرز تهیه تاک پلو


مواد لازم تاک پلو
 
سبزی پلو و برگ مو در صورت تمایل از هر کدام 250 گرم
برنج سه پیمانه
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
 

تاک پلو | طرز تهیه تاک پلو
 
طرز تهیه تاک پلو
 
برگ مو و سبزی ها را پس از تمیز کردن و شستن خرد می کنیم. برنج را که از قبل خیس کرده ایم آبکش کرده و مانند سبزی پلو یک لایه برنج و یک لایه برگ مو و سبزی خردشده می ریزیم تا مواد تمام شوند. سپس برنج را دم کرده و پس از 45 دقیقه غذا حاضر است. می توانید از برگ مو خردشده به تنهایی استفاده کنید در این صورت برنج شما ترش مزه تر می شود. یا آن که این پلو را به صورت کته آماده کنید.
نکات تکمیلی در مورد تاک پلو

تاک پلو جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
تاک پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تاک پلو ، طرز تهیه تاک پلو