چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
شاتو بریان با سس قارچ
مواد لازم
گوشت فیله تمیز شده: ۸۰۰ گرم
سس قارچ: ۱ پیمانه
كره: ۱۰۰ گرم
نمك و فلفل: به میزان كافی
روغن زیتون: ۵۰ گرم
طرز تهیه
گوشت فیله تمیز شده را به ۴ قسمت از مقطع بریده و با گوشت كوب كمیمیكوبیم تا به شكل گرد منظم در آید. آنگاه دو طرف آن را آغشته به روغن كرده و فلفل میزنیم، دو طرف گوشت را یكی یكی در ماهیتابه چدنی خوب برشته كرده، اگر فكر میكنید مغز گوشت خام است كمی آب به آن اضافه كرده و در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم بپزد و آب جذب آن شود، سپس آن را در ظرف چیده و رویش را سس قارچ یا سس فلفل میریزیم و اطراف آن را با جعفری و سیب زمینی سرخ كرده تزئین میكنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست