یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

خوراک فیله مرغ با قارچ


خوراک فیله مرغ با قارچ

● مواد لازم (برای چهار تا پنج نفر) :
▪ سینه مرغ( یا فیله مرغ): دو عدد بزرگ
▪ قارچ: ۲۵۰ گرم
▪ پیاز: یک عدد
▪ سیر: ۷ حبه
▪ پودر کاری: یک قاشق مرباخوری
▪ آب‌لیمو: چهار قاشق غذاخوری
▪ زعفران حل …

مواد لازم (برای چهار تا پنج نفر) :

سینه مرغ( یا فیله مرغ):

دو عدد بزرگ

قارچ:

۲۵۰ گرم

پیاز:

یک عدد

سیر:

۷ حبه

پودر کاری:

یک قاشق مرباخوری

آب‌لیمو:

چهار قاشق غذاخوری

زعفران حل شده در آب:

یک لیوان

نمک:

به مقدار لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را فیله کرده و به‌ شکل قطعات کوچک، خرد می‌کنیم.

پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم.

وقتی پیاز طلایی شد، سیرها را خرد کرده و به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

سپس سینه مرغ را به پیازداغ و سیرداغ اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم، به‌حدی که رنگ آن سفید شود، ولی خشک نشود.

پودر کاری و آب‌لیمو و نمک را به همراه یک لیوان آب زعفران به مرغ اضافه کرده و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد.

وقتی مرغ پخت، قارچ‌ها را خرد کرده و به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کمی دیگر بپزد، به‌حدی که آب آن خشک شود.

مقدار قارچ آ‌ن‌ بستگی به خودتان دارد، می‌توانید کمتر یا بیشتر کنید.

این خوراک خوشمزه، خیلی سریع آماده می‌شود و برای مهمانی‌ها می‌توانید به عنوان غذای دیگر در کنار غذای اصلی از آن استفاده کنید.