یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
۱۰ راز باقلا پلویی
باقلاپلو از غذاهای قدیمی ایرانی و مختص کشور ماست و در هیچ کجای دنیا غذایی با این مشخصات نمیتوان یافت؛ غذایی که از مخلوط برنج و باقلا تشکیل شده باشد. برای تهیه این غذا که یکی از گزینههای مناسب برای سرو در میهمانیهای ایرانی محسوب میشود، باید نکتههایی را رعایت کرد:
۱ - حتما از باقلاهایی استفاده کنید که پوست سبز رنگی دارند و البته به مدت طولانی هم فریز نشدهاند زیرا ماندن طولانیمدت باقلا در فریزر باعث تغییر رنگ و طعم این ماده غذایی میشود.
۲ - بهتر است نصف مقدار برنج، باقلا اضافه کنید. یعنی در ۴ پیمانه برنج، ۲ پیمانه باقلا بریزید.
۳ - بهترین گوشتها برای صرف با باقلاپلو، گوشتهای گردن و ماهیچه هستند البته این غذا با گوشت مرغ نیز خورده میشود. جالب است بدانید که جنوبیها این برنج مخلوط را با ماهی هم میخورند.
۴ - قبل از افزودن باقلا به برنج آبکششده، بهتر است آن را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم کشیدن کامل برنج، باقلاها نیز مغزپخت خواهندشد. یادتان باشد که این مرحله نباید خیلی طولانی شود زیرا در صورت زیاد جوشیدن باقلاها در آب، بعد از دم کشیدن همراه برنج، له خواهند شد. در ضمن، هنگام جوشیدن باقلاها در آب، کفی روی آنها را میگیرد که باید آن را بردارید زیرا در غیر این صورت باقلاپلو رنگ کدر و تیرهای پیدا میکند که چندان خوشایند نیست.
۵ - گاهی باقلاها بهخوبی پخته نمیشوند. این نوع ناپز هستند و هر قدر روی حرارت بمانند، باز هم پخته نخواهند شد بنابراین بهتر است از حرارت دادن آنها خودداری و از خوردنشان صرفنظر کنید.
۶ - سبزی مناسب این غذا شوید است که توصیه میشود از نوع تازه آن استفاده کنید. در ضمن میتوانید هنگام دم کشیدن برنج، یک شاخه سیر تازه در میان آن قرار دهید تا عطر منحصر بفردی بگیرد.
۷ - اگر باقلاپلویتان با گوشت گردن بود، برای طعم دادن بیشتر به این غذا میتوانید روی برنج در حال دم کشیدن، دارچین بیفزایید و روی گوشت نیز کمی دارچین بریزید. به این ترتیب غذا طعم متفاوتتری پیدا خواهد کرد.
۸ - ته دیگ این غذا میتواند مخلوط برنج با باقلا یا نان، بهخصوص نان تافتون، باشد. به این ترتیب دیگر با هیچ بهانهای از خیر ته دیگ تهیه شده نخواهید گذشت.
۹ - بهترین همراه غذایی که به شما پیشنهاد میکنم، سالاد شیرازی و ترشی است البته بسته به ذائقهتان میتوانید هر همراه غذای دیگری نیز انتخاب کنید.
۱۰ - از نظر طعم، نوشیدنی مناسب میتواند یک لیوان شربت عرق نعناع یا گلاب باشد. البته شربت بهارنارنج نیز با این غذا طعم مناسبی ایجاد خواهد کرد.
اگر فشارخون دارید
بهتر است به برنج کمی سیر تازه بیفزایید و افزودن نمک را بسیار محدود کنید. میتوانید در کنار مرغ از سیبزمینی استفاده کنید زیرا این ماده غذایی سرشار از پتاسیم است و به کنترل فشارخونتان کمک خواهد کرد. البته در صورت خوردن سیبزمینی با این غذا، مقدار برنج مصرفی را به حداقل برسانید زیرا در غیر این صورت دچار اضافه وزن خواهید شد.
اگر چربی خون دارید
بهتر است با این غذا گوشت سفید مانند گوشت بوقلمون یا مرغ میل کنید آن هم قسمت سینه زیرا چربی کمتری دارد، غذا را با روغن کمتری تهیه و آن را با یک بشقاب سبزی خوردن میل کنید. این فیبر دریافتی به تنظیم چربی خونتان کمک خواهد کرد.
اگر لاغر هستید
بهتر است وقتی غذا را در بشقاب کشیدید، به آن کره بیفزایید و آن را با یک بشقاب سالاد سبزیهای رنگارنگ و تازه میل کنید. این سبزیها بهتر است شامل گوجهفرنگی، کاهو، کلمقرمز و جوانه گندم باشد. پیشنهاد میکنیم باقلاپلو با مرغ را با یک لیوان آبمیوه تازه خانگی میل کنید تا مقدار کالریای که در واحد حجم در یک وعده غذایی دریافت میکنید، افزایش یابد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان انتخابات حسین امیرعبداللهیان دولت مجلس شورای اسلامی حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم دانشگاه تهران
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل فضای مجازی قتل سامانه بارشی سازمان هواشناسی باران یسنا آموزش و پرورش هلال احمر
خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو یارانه قیمت طلا بانک مرکزی مسکن دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو تورم
تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه امیرعبداللهیان اوکراین نوار غزه انگلیس یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی لیگ برتر سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال بازی علی خطیر
باتری گوگل اپل آیفون پهپاد سامسونگ ناسا عکاسی مایکروسافت
ویتامین کاهش وزن دیابت خواب بیمارستان سلامتی چای افسردگی توت فرنگی چاقی آلرژی اعتماد به نفس