سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

لبو فشار خون را پایین می آورد


لبو فشار خون را پایین می آورد

به گزارش «ehow» خواص چغندر قرمز(لبو) به شرح ذیل می باشد:
▪ مصرف کافی این گیاه با افزایش میزان HDL (تراکم بالای لیپوپروتئین) با بیماری قلبی مقابله می کند.
▪ میزان بالای فولات اسید آن برای …

به گزارش «ehow» خواص چغندر قرمز(لبو) به شرح ذیل می باشد:

مصرف کافی این گیاه با افزایش میزان HDL (تراکم بالای لیپوپروتئین) با بیماری قلبی مقابله می کند.

میزان بالای فولات اسید آن برای رشد بافت های بدن لازم است.

رنگ دانه موجود در آن حاوی فلاووانوید وعامل مبارزه با سرطان است. علاوه بر آن به طور سنتی در معالجه سرطان خون نیز به کار برده می شود.

آب این گیاه برای کاهش فشار خون مفید است و مصرف ۲ لیوان آب آن در عرض یک ساعت فشار خون را کاهش می دهد و اثر آن تا ۲۴ ساعت ماندگار است. * چغندر قرمز (لبو) به علت میزان آهن آن سازنده خون است.

برای درمان نقرس، کیسه صفرا و مشکلات کلیه مفید است.

چغندر برای رفع دندان درد، مشکلات پوستی، ناراحتی قاعدگی، اسهال خونی و حتی سردرد به کار می رود.

آن طور که همه ما می دانیم، منگنز برای تولید و حفظ استخوان سالم، مهم است و کمبود آن باعث عملکرد غیرموثر کلسیم بدن می شود بنابراین میزان کافی منگنز برای جلوگیری از پوکی استخوان به خصوص در خانم ها لازم است.

در رفع و درمان یبوست مفید است.

چغندر (لبو) حاوی چربی اشباع شده و کالری کم است.

از آن جا که سرشار از کربوهیدرات است، منبع مناسبی برای ایجاد انرژی در بدن است.