پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا

کاسترول تن و پاستا


کاسترول تن و پاستا

● مواد لازم:
▪ نان تست: ۵ برش
▪ روغن کانولا: یک قاشق غذاخوری
▪ پیاز خرد شده: یک عدد کوچک
▪ کرفس ریز خرد شده: نصف لیوان
▪ قارچ خرد و بخارپز شده: ۲ و نیم لیوان
▪ آرد: یک چهارم لیوان
▪ شیر: ۳ …

مواد لازم:

نان تست:

۵ برش

روغن کانولا:

یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده:

یک عدد کوچک

کرفس ریز خرد شده:

نصف لیوان

قارچ خرد و بخارپز شده:

۲ و نیم لیوان

آرد:

یک چهارم لیوان

شیر:

۳ لیوان

آب مرغ:

یک لیوان

نمک و فلفل:

به میزان کافی

پاستای پخته شده:

۲۰۰ گرم

نخود آب پز شده:

۲۸۰ گرم

کنسرو تن ماهی در آب:

۲ عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۲۳۰ سانتی گراد روشن و تنظیم کنید.

نان های تست را در غذاساز بریزید و به مدت ۳ ثانیه مخلوط کنید تا نرم شود.

روغن را در ماهی تابه داغ کنید و پیاز را بیفزایید و بگذارید به مدت ۸ دقیقه تفت بخورد. کرفس را اضافه کنید و بگذارید مواد ۶ دقیقه بپزد.

در این مرحله قارچ را اضافه کنید و به مدت ۷ دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا آب قارچ ها خشک شود. بلافاصله آرد را به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود.

شیر و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جوش آید. سپس حرارت را کاهش دهید و هم بزنید تا مواد غلیظ شود.

سپس نمک، فلفل، پاستا، نخود و تن را به مواد غلیظ شده اضافه کنید و در ظرف پیرکس بریزید.

روی آن را با خرده نان ها کاملا بپوشانید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.