پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
کاسترول تن و پاستا

مواد لازم:
نان تست:
۵ برش
روغن کانولا:
یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده:
یک عدد کوچک
کرفس ریز خرد شده:
نصف لیوان
قارچ خرد و بخارپز شده:
۲ و نیم لیوان
آرد:
یک چهارم لیوان
شیر:
۳ لیوان
آب مرغ:
یک لیوان
نمک و فلفل:
به میزان کافی
پاستای پخته شده:
۲۰۰ گرم
نخود آب پز شده:
۲۸۰ گرم
کنسرو تن ماهی در آب:
۲ عدد
طرز تهیه:
فر را روی ۲۳۰ سانتی گراد روشن و تنظیم کنید.
نان های تست را در غذاساز بریزید و به مدت ۳ ثانیه مخلوط کنید تا نرم شود.
روغن را در ماهی تابه داغ کنید و پیاز را بیفزایید و بگذارید به مدت ۸ دقیقه تفت بخورد. کرفس را اضافه کنید و بگذارید مواد ۶ دقیقه بپزد.
در این مرحله قارچ را اضافه کنید و به مدت ۷ دقیقه تفت دادن را ادامه دهید تا آب قارچ ها خشک شود. بلافاصله آرد را به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود.
شیر و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جوش آید. سپس حرارت را کاهش دهید و هم بزنید تا مواد غلیظ شود.
سپس نمک، فلفل، پاستا، نخود و تن را به مواد غلیظ شده اضافه کنید و در ظرف پیرکس بریزید.
روی آن را با خرده نان ها کاملا بپوشانید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست