شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات


شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

یک شیرینی ویژه برای آنها که عاشق شکلات و پسته هستند داریم. این شیرینی بسیار راحت آماده می شود و از مواد اولیه خیلی خوشمزه ای تشکیل شده است.

یک شیرینی ویژه برای آنها که عاشق شکلات و پسته هستند داریم. این شیرینی بسیار راحت آماده می شود و از مواد اولیه خیلی خوشمزه ای تشکیل شده است.

مواد لازم

۵۰ گرم شکلات سفید

۱۰۰ گرم کنسرو شیرعسلی

۵۰ گرم پودر قند

۱۳۰ گرم پودر پسته

۱.۴ ق چ پودر هل

۱۵۰ گرم شکلات تلخ

طرز تهیه:

۱. شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

۲. خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.