چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
املت اسفناج و مرغ
زمان پخت و تهیه: ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای ۶ نفر
۶ عدد سینه مرغ
یک فنجان شیر بدون چربی
نصف فنجان آب مرغ
یک عدد پیاز متوسط
۲۸۰ گرم برگ اسفناج
یکچهارم قاشق چایخوری نمک
یکچهارم قاشق چایخوری فلفل
یکچهارم قاشق چایخوری جوزهندی
طرز تهیه
کمی روغن در تابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سپس هر طرف از سینه مرغ را برای ۲ دقیقه تفت دهید.
شیر، آب مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید.
پس از به جوش آمدن در ظرف را گذاشته و برای ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد سپس اسفناج را اضافه کنید تا برای ۴ دقیقه بهخوبی بپزد.نمک، فلفل و جوزهندی را به آن اضافه کرده و این غذا را با نان سرو کنید.
ارزش غذایی برای هر نفر
۱۶۵ کیلو کالری
۴ گرم چربی
۷۵ میلیگرم کلسترول
۳۱۰ میلیگرم سدیم
۶ گرم کربوهیدرات
۳۰ گرم پروتئین
۷۰ واحد ویتامین آ
۴ واحد ویتامین ث
۱۲ واحد کلسیم
۸ واحد آهن
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی حجاب رهبر انقلاب انتخابات انتخابات مجلس
قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی آموزش و پرورش بارش باران پلیس وزارت بهداشت سلامت شهرداری قوه قضاییه
قیمت طلا خودرو قیمت دلار مالیات قیمت خودرو حقوق بازنشستگان مسکن بازار خودرو سایپا ایران خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب جهان سریال سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر سینما موسیقی
اینوتکس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح حماس آمریکا روسیه چین حمله به رفح ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی رئال مادرید
تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت فناوری گوگل سامسونگ ناسا نوآوری آیفون آب مایکروسافت
سرطان قلب سنگ کلیه کمردرد ناباروری روغن زیتون بیماران خاص بیمه سبزیجات