چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

املت اسفناج و مرغ


املت اسفناج و مرغ

زمان پخت و تهیه: ۲۵ دقیقه
● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ ۶ عدد سینه مرغ
▪ یک فنجان شیر بدون چربی
▪ نصف فنجان آب مرغ
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ ۲۸۰ گرم برگ اسفناج
▪ یک‌چهارم قاشق چایخوری نمک …

زمان پخت و تهیه: ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای ۶ نفر

۶ عدد سینه مرغ

یک فنجان شیر بدون چربی

نصف فنجان آب مرغ

یک عدد پیاز متوسط

۲۸۰ گرم برگ اسفناج

یک‌چهارم قاشق چایخوری نمک

یک‌چهارم قاشق چایخوری فلفل

یک‌چهارم قاشق چایخوری جوزهندی

طرز تهیه

کمی روغن در تابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سپس هر طرف از سینه مرغ را برای ۲ دقیقه تفت دهید.

شیر، آب مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید.

پس از به جوش آمدن در ظرف را گذاشته و برای ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد سپس اسفناج را اضافه کنید تا برای ۴ دقیقه به‌خوبی بپزد.نمک، فلفل و جوزهندی را به آن اضافه کرده و این غذا را با نان سرو کنید.

ارزش غذایی برای هر نفر

۱۶۵ کیلو کالری

۴ گرم چربی

۷۵ میلی‌گرم کلسترول

۳۱۰ میلی‌گرم سدیم

۶ گرم کربوهیدرات

۳۰ گرم پروتئین

۷۰ واحد ویتامین آ

۴ واحد ویتامین ث

۱۲ واحد کلسیم

۸ واحد آهن