چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

کیک کشمشی


شرح حال این غذا:
مواد لازم:
تخم مرغ ۱۰عدد
آرد سفید ۱۲ قاشق سوپخوری
خاکه قند ۲۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
بیکینگ پادر دو قاشق چایخوری
گردوی خرد کرده ۳-۲ قاشق سوپخوری
کشمش ریز سیاه ۳-۲ قاشق …

شرح حال این غذا:

مواد لازم:

تخم مرغ ۱۰عدد

آرد سفید ۱۲ قاشق سوپخوری

خاکه قند ۲۰۰ گرم

کره ۲۰۰ گرم

بیکینگ پادر دو قاشق چایخوری

گردوی خرد کرده ۳-۲ قاشق سوپخوری

کشمش ریز سیاه ۳-۲ قاشق سوپخوری

مربای خلال پرتقال دو قاشق سوپخوری

دستور تهیه: کره را کمی می‌زنیم تا نرم شود خاکه قند را کم کم داخل کره می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم بعد زرده‌های تخم‌مرغ را دانه دانه در کره می‌ریزیم و مرتب بهم می‌زنیم و سفیده‌ها را جداگانه در ظرفی می‌ریزیم زرده‌ها که تمام بیکینگ پادر و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل و کشمش و گردو و مربا را داخل زرده می‌ریزیم و بعد سفیده را جداگانه آنقدر می‌زنیم تا کاملا سفت شده به‌طوری که از تخم‌مرغ زنی نریزد و کمی از آنرا با زرده مخلوط می‌نمائیم و آرد را بسرعت داخل مایه ریخته به‌حدی که تمام مواد مخلوط شود بهم می‌زنیم و در آخر کار بقیه سفیده را داخل مایه می‌ریزیم و بهم می‌زنیم و مایه را در قالب چرب شده آماده آماده میریزیم و قالب را روی اولین پنجره فر بطرف پائین قرار می‌دهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه می‌کنیم به‌مدت یک ساعت کیک باید در فر بماند تا کلملا پف کرده طلائی شود و بعد از شدن آنرا از قالب جدا می‌نمائیم بدیهی است این کیک نیز مثل تمام کیکها باید در فریکه یک ربع ساعت قبل گرم شده قرار بگیرد.