جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

مصرف بادمجان به کنترل دیابت کمک می کند


مصرف بادمجان به کنترل دیابت کمک می کند

بادمجان، گیاهی است که برای نخستین بار در قرن پنجم قبل از میلاد مسیح در کشور چین کشت شد. در حال حاضر، پرورش دهنده عمده این گیاه، کشورهای ایتالیا، ترکیه، مصر، ژاپن و چین می باشند.
● …

بادمجان، گیاهی است که برای نخستین بار در قرن پنجم قبل از میلاد مسیح در کشور چین کشت شد. در حال حاضر، پرورش دهنده عمده این گیاه، کشورهای ایتالیا، ترکیه، مصر، ژاپن و چین می باشند.

خواص

به گزارش سایت «ehow»، این گیاه حاوی ناسونین (Nasunin) نوعی آنتی اکسیدان قوی است که در کاهش تولید رادیکال های آزاد موثر است و مانع آسیب رسیدن به غشای سلولی می شود. این گیاه غنی از فیبر است، به عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند و از بیماری های قلبی، عروقی جلوگیری می کند. پتاسیم موجود در آن نقش مهمی در نظم بخشیدن به فشار خون ایفا می کند. این گیاه که کم کربوهیدرات و سرشار از فیبر است برای کاهش میزان گلوکز در بیماری دیابت نوع ۲ استفاده می شود. در واقع، این گیاه یک ماده طبیعی برای کنترل دیابت به حساب می آید. می تواند کلسترول خون را تا ۵۰درصد کاهش دهد. متخصصان مصرف بادمجان را به بیماران کلیوی و کبدی توصیه می کنند. مس و آهن موجود در این گیاه، تولید خون را افزایش می دهد. بادمجان کباب شده روی آتش را پس از پوست کندن با کمی نمک بخورید تا گرفتگی بینی را برطرف و تولید خلط را درمان کند. تولید گاز معده نیز کاهش می یابد.