یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

رولت پرتقال و زردآلو


رولت پرتقال و زردآلو

● مواد لازم
▪ ۴ عدد سفیده تخم مرغ
▪ ۱۱۵ گرم یا نصف پیمانه پودر قند
▪ ۵۰ گرم آرد سفید
▪ رنده پوست یک عدد پرتقال (ریز رنده شده)
▪ ۳ قاشق سوپخوری آب پرتقال
● برای داخل رولت
▪ ۱۱۵ گرم برگه …

مواد لازم

۴ عدد سفیده تخم مرغ

۱۱۵ گرم یا نصف پیمانه پودر قند

۵۰ گرم آرد سفید

رنده پوست یک عدد پرتقال (ریز رنده شده)

۳ قاشق سوپخوری آب پرتقال

برای داخل رولت

۱۱۵ گرم برگه زردآلو

۱۵۰ میلی لیتر آب پرتقال

طرز تهیه

کمی پودر قند و رنده پوست پرتقال برای تزئین فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. یک قالب رولت به ابعاد ۳۳ * ۲۳ سانتی متر را به یک قطعه کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.

سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با هم زن برقی آنقدر بزنید تا کاملاً سفت و سفید شوند. به تدریج پودر قند را به آن اضافه کنید و به هم زدن با هم زن ادامه دهید. سپس آرد، رنده پوست و آب پرتقال را بیفزایید و آرام هم بزنید تا مخلوط شوند. مایه رولت را در قالب بریزید و سطح روی آن را با پشت قاشق صاف کرده و در فر قرار دهید. رولت را حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا سطح روی آن طلایی شود. آن را از فر خارج کنید. رولت را روی یک قطعه کاغذ روغنی برگردانید و کاغذ پشت آن را جدا کنید. همین طورکه رولت داغ است آن را با کاغذ روغنی لوله کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

برگه زردآلو را خرد کنید و با آب پرتقال در ظرفی ریخته روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. در ظرف را ببندید و آهسته این مخلوط را بجوشانید تا قسمت اعظم مایع آن تبخیر شود. آن را در مخلوط کن بریزید و چند دقیقه دستگاه را روشن کنید. پوره حاصل را پس از باز کردن رولت روی سطح داخلی آن ریخته و با یک کاردک بر روی کل سطح رولت بمالید. سپس رولت را دوباره لوله کنید. کمی پودر قند و خلال پوست پرتقال روی رولت بپاشید و آن را سرد کنید.