سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی



	طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی | وب

تهیه‌کردن این یخ‌ها کمتر از 10 دقیقه زمان می‌برد. شما همچنین می‌توانید انواع مختلف طعم‌های نسکافه‌ای، قهوه و میوه‌ای را بسته به سلیقه و ذائقه خود تهیه نمایید. محققان توصیه می‌کنند روزانه 8 لیوان آب بنوشید. لذا، از یخ‌های میوه‌ای در پارچ آب استفاده کنید و روح طبیعت را در آن بدمید. در آلبوم زیر پیشنهاد وب از ترکیب میوه‌ها و سبزیجات معطر برای تهیه یخ‌های با طعم‌های متفاوت برای شما در نظر گرفته شده است.


	طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی | وب
یخ نسکافه ای

	طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی | وب
تمشک،توت فرنگی،گریپ فروت،لیمو ترش

	طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی | وب
سیب،لیمو ترش،خیار،نعنا،مریم گلی

	طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی | وب

	طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی | وب
یخ های میوه ای

	طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی | وب
استفاده از یخ های میوه ای در پارچ آب

در ساختار یخ‌های شکلاتی از شربت آگاو استفاده می‌شود. شربت آگاو یک شربت مكزيكی است و در مقايسه با عسل رقيق‌تر و كم‌شيرين‌تر است. از آن براي شيرين‌كردن نوشيدني‌هاي سرد مثل چاي سرد استفاده مي‌شود. اين شربت در درجه حرارت پايين به سرعت حل مي‌شود و کالري آن برابر با شکر سفید است. با مراجعه به فروشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های لوازم قنادی و یا سوپر‌مارکت‌های معتبر می‌توانید شربت آگاو را تهیه نمایید و در صورت در دسترس‌نبودن شربت آگار از شکر قهوه‌ای و یا سفید استفاده نمایید.

شکر قهوه‌ای از تبلور شربت نيشكر، قندي با دانه‌هاي ريز و قرمز به دست مي‌آيد كه به آن شكر قهوه‌اي مي‌گويند. مزه خاص شكر قهوه‌اي دلیل استفاده از آن در صنعت شيريني‌پزي شده است. براي پيشگيري از سفت و چسبناك شدن اين نوع شكر، بهتر است تكه‌اي نان داخل ظرف دربسته آن بيندازيد. هر 100 گرم شکر قهوه‌اي، 370 کيلوکالري و هر 100 گرم شکر سفيد، 400 کيلوکالري انرژي دارد.

اضافه کردن چاشنی‌های دیگر مانند چوب دارچین، هل و رازیانه کاملا سلیقه‌ایست. ما در این مقاله یخ‌های شکلاتی را بدون اسانس‌های جانبی آموزش خواهیم داد.


	طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی | وب

مواد لازم جهت تهیه یخ های شکلاتی

پودر کاکائو

1/4 پیمانه

آب

2 پیمانه

شربت آگاو

1/4 پیمانه

طرز تهیه یخ های شکلاتی مجلسی جهت سرو با نوشیدنی‌های سرد و گرم

  1. پودر کاکائو و آب را مخلوط کنید. سپس شربت آگاو را بیفزایید.
  2. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که شربتی صاف و یکدست حاصل شود.
  3. پس از خنک شدن، شربت را به قالب سیلیکونی منتقل کنید و در فریزر قرار دهید.
  4. از یخ‌های کاکائویی همراه با شیر، چای و نوشیدنی‌های مورد علاقه خود لذت ببرید.

گروه آشپزی وب