چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

شیر برنج با انبه


شیر برنج با انبه

● مواد لازم:
▪ شیر: ۲ لیوان
▪ برنج نیمه: یک چهارم لیوان
▪ نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ شکر: ۲ قاشق غذاخوری
▪ مقداری هل پودر شده
▪ پوره انبه: یک لیوان
▪ دانه های مغزدار خرد شده ( گردو، …

مواد لازم:

شیر:

۲ لیوان

برنج نیمه:

یک چهارم لیوان

نمک:

یک هشتم قاشق مرباخوری

شکر:

۲ قاشق غذاخوری

مقداری هل پودر شده

پوره انبه:

یک لیوان

دانه های مغزدار خرد شده ( گردو، بادام و یا فندق):

به میزان لازم

طرز تهیه:

شیر، برنج، نمک، شکر و هل را در قابلمه بجوشانید. سپس حرارت آن را کم کنید و بگذارید مواد به مدت ۳۵ دقیقه بپزد. پس از خنک شدن در ظرف مناسبی، پوره انبه را لابه لای شیربرنج بریزید و با میوه مغزدار آن را تزئین کنید.