پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه آش قلیه گیلانی


طرز تهیه آش قلیه گیلانی

سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.

مواد لازم :

نخود و لوبیا : از هر کدام یک پیمانه

کشمش : یک پیمانه

گوشت چرخ‌ کرده : ۳۵۰ گرم

قیسی : ۱۰۰ گرم

چغندر : یک عدد کوچک

هویج : سه عدد متوسط

سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز : ۷۰۰ گرم

آرد برنج : نصف پیمانه

شکر : نصف فنجان

آرد : یک تا دو قاشق غذا خوری

آبغوره: یک لیوان

نعنا داغ : ۵ قاشق غذا خوری

پیاز : یک عدد ریز خرد شده

نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم

طرز تهیه :

نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید .

در نیمه‌های پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود.

گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید.

قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید.

سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد.

آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ تزئین و میل کنید.