جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

سوپ ذرت


سوپ ذرت

کره را داغ کنید و آرد را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

مواد لازم:

کره: ۲قاشق غذاخوری

آرد: یک قاشق غذاخوری

عصاره مرغ: یک بسته کوچک

دانه ذرت پخته شده: یک پیمانه

آب: ۲۵۰میلی لیتر

شیر: ۲۵۰میلی لیتر

طرز تهیه:

کره را داغ کنید و آرد را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

آب، شیر و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید تا غلیظ شود.

دانه ذرت ها را اضافه کنید و بگذارید ۲ تا ۵دقیقه بپزد.

آب لیمو، نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.