یکشنبه, ۱۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 2 February, 2025
امکان تداخل امواج هدفون وتجهیزات قلبی
مطالعات جدید نشان می دهد بعضی از هدفون ها اگر بسیار نزدیک به این دستگاه ها نگهداشته شوند، می توانند در کار آنها اختلال ایجاد کنند. آیا از یک دستگاه تنظیم کننده قلب یا قطعه کاشته شده در قلبتان برای درمان استفاده می کنید؟ پس گوشی های آی پاد یا موزیک پلیرتان را حتی زمانیکه خاموش است، در جیب پیراهن یا به دور گردن خود نیندازید. مطالعات جدید نشان می دهد بعضی از هدفون ها اگر بسیار نزدیک به این دستگاه ها نگهداشته شوند، می توانند در کار آنها اختلال ایجاد کنند.
حتی ممکن است این هدفون ها باعث شوند زمانی که قلب نیاز به یک تکان یا ضربان حیاتی دارد، لحظه ای از کار بیفتد و برای شخص خطر بزرگی پیش آید. هدفون ها دارای امواج مغناطیس اند و بعضی از این مواد مغناطیسی قدرت زیادی دارند. به نظر نمی آید که این امر مشکل بزرگی باشد اما بهتر است قطعات الکترونیکی کوچک را حداقل چند اینچ از وسایل پزشکی کاشته شده در بدن دور نگه دارید و اجازه ندهید افرادی که هدفون استفاده می کنند به سینه شما تکیه کنند.
باید به یاد داشت که این اختلالات حتی زمانیکه هدفون به موزیک پلیر وصل نشده باشد یا موسیقی در حال پخش نباشد نیز ، رخ خواهد داد. بر طبق آمار دو میلیون نفر در دنیا از دستگاه های تنظیم کننده قلب استفاده می کنند تا قلبشان تند تر یا کندتر و منظم تر بزند. این تحقیقات با ۸ مدل هدفون و بر روی ۶۰ نفر که از وسایل قلبی استفاده می کنند، انجام شده است. در میان این آزمایشات زمانی که هدفون فاصله بسیار کمی با دستگاه داشت، گاهی خودبخود ریست می شد.
بیمارانی که این اختلال برایشان رخ می دهد، ممکن است چیزی احساس نکنند و تپش قلب مناسبی داشته باشند اما این اختلال قادر است موقتا دستگاه را از کار بیندازد و در زمانی حیاتی باعث بوجود آمدن خطر جانی برای بیمار شود.
تاثیر مغناطیسی زمانی که بین هدفون و دستگاه فاصله بیفتد سریعا از بین می رود و کار دستگاه بحالت نرمال در می آید. سایز هدفون تاثیر خاصی بر قدرت مغناطیس ندارد، هدفون های کوچک و پرتابل معمولا از نئودیمیم استفاده می کنند که یکی از قوی ترین و متمرکز ترین میدان های مغناطیسی را ایجاد می کند.
البته در تحقیقات دیگری مشخص شد تلفنهای همراهی که مجهز به تکنولوژی بیسیم بلوتوث هستند مشکلی برای دستگاه های قلبی ایجاد نمی کنند. تلفن های همراه ، دزدگیر و تعدادی دیگر از قطعات الکترونیک رایج در گذشته ترسی را در بین مردم ایجاد کرده بودند اما مطالعات امروزی هیچ خطری را از سوی این قطعات با دستگاه های قلبی تایید نمی کند.
درباره هدفون ها راه حل بسیار ساده است، وقتی موزیک گوش میدهید هدفون در گوشتان باشد و وقتی دیگر لازمش ندارید آن را بدور گردن خود و روی سینه تان نیندازید!
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست