یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
آیا استفاده از اپیلیدی روش خوبی برای رفع موهای زائد است؟
یکی از دغدغههای خیلی از خانمها از بین بردن موهای زائدشان است و برای این کار وسایل مختلفی وجود دارد؛ از انواع کرمهای موبر گرفته تا سادهترین راه اصلاح که استفاده از تیغ است و البته برای خیلی از افراد ایجاد حساسیت میکند.
در سالهای اخیر، روشها و وسایل پیشرفتهتری به بازار آمدهاند اما استفاده از اپیلیدیهای خانگی و همینطور اپیلاسیون و لیزر، روشهای قطعیتری برای از بین بردن موهاست.
اپیلیدی، دستگاهی است که در شکلها و مدلهای مختلف ارائه شده و میتواند موهای زائد را از ریشه جدا کند. طبیعتا این روش کمی دردناک هم است ولی بعد از استفاده مداوم از آن، این درد کمتر هم میشود. علاوه بر این، با استفاده از این دستگاه به مرور ضخامت موها کمتر و رشدش کندتر خواهدشد. استفاده از این وسیله هم بسیار آسان است؛ آن را به برق میزنید و روی قسمتی که مو دارد میکشید تا موها را از ریشه درآورد.
در ادامه برخی از معایب و مزایای اپیلیدی را برای شما توضیح میدهیم.
مزایا
رشد موها بین ۲ تا ۴ هفته کندتر میشود.
موهای جدید نسبت به موهای قبل نرمتر و نازکتر میرویند.
درد آن در مقایسه با اپیلاسیون (کندن مو با موم یا وکس) کمتر است.
دستگاه اپیلیدی را یک بار تهیه میکنید و میتوانید تا مدتها از آن استفاده کنید اما اصلاح با موم یا وکس به تنهایی سخت است و اگر به مراکز اپیلاسیون هم بروید، باید هزینهای بپردازید. علاوه بر آن، همیشه در دسترس نیست.
معایب
استفاده از این دستگاه برای اصلاح موهای ضخیم دردناک است.
توصیه میشود در نواحیای که ممکن است حساس باشند؛ (مثل زیربغل) استفاده نشود.
به سختی میتوان بخشهایی از بدن مثل پشت پاها یا ران را با دستگاه اپیلیدی اصلاح کرد.
بعد از استفاده از این دستگاه، پوست ملتهب و قرمز میشود و در برخی موارد جوش میزند.
موها باید به حدی بلند باشند که دستگاه بتواند آنها را بگیرد.
هنگام استفاده از این دستگاه ممکن است برخی موها زیر پوست برود.
نکتههای کلیدی
برای اینکه اپیلیدیتان حداکثر کارایی را داشته باشد، بهتر است به توصیههای زیر توجه کنید:
دستگاه مناسبی انتخاب کنید: هنگامی که تصمیم به خرید اپیلیدی گرفتید، تحقیق کنید کدام مارک کارکرد بهتری دارد. میتوانید در این زمینه به سایتهای شرکتهای تولیدکننده مراجعه یا با دوستانتان که قبلا از این وسیله استفاده کردهاند، مشورت کنید.
دستورالعمل استفاده را بخوانید: بعد از خرید دستگاه، مطمئنا با نگاه کردن به آن میتوانید روش استفادهاش را متوجه شوید اما سعی کنید حتما دستور استفاده از آن را مطالعه کنید تا با جزییات کارش آشنا شوید. بهخصوص دستگاههایی که چند تیغه و کارکردهای متفاوت دارند.
یک منطقه را امتحان کنید: برای اولینبار قسمتی از بدنتان را انتخاب کنید که پوست ضخیمتر و کمتر حساسی دارد. زانوها انتخاب خوبی هستند. با شروع کردن از این قسمت کمکم به درد عادت میکنید و میتوانید به قسمتهایی که پوست نازکتری دارند برسید.
آرام انجام دهید: سعی کنید خیلی آرام این کار را انجام دهید و به خاطر اینکه دردتان کمتر شود، سریع دستگاه را روی پوستتان نکشید. سعی کنید اپیلیدی را در فاصله مناسب و مایل روی پوستتان نگهدارید.
در زمان مناسب استفاده کنید: بهترین زمان استفاده از دستگاه اپیلیدی، عصرهاست زیرا اگر التهاب یا خارش یا جوش بعد از استفاده از دستگاه برایتان ایجاد شود، تا صبح فردا از بین خواهد رفت.
از مرطوبکننده استفاده کنید: توصیه میشود بعد از استفاده از اپیلیدی از یک مرطوبکننده ملایم بدون الکل استفاده کنید تا التهاب پوستتان برطرف شود و حساسیت هم ایجاد نشود.
صبر کنید: موهای روییده را مدتی تحمل و از اصلاح موهایی که کاملا درنیامدهاند، اجتناب کنید. موهایی که کاملا درنیامدهاند، به سختی با دستگاه کنده میشوند و باعث ایجاد زخم،
فرو رفتن مو در پوست و التهاب خواهندشد.
یادتان باشد که این وسیله، شخصی است: فراموش نکنید اپیلیدی وسیلهای شخصی است و نباید آن را با هیچکس، حتی نزدیکترین افراد خانواده، شریک شوید و بعد از هر بار استفاده نیز حتما آن را با یک ماده ضدعفونیکننده تمیز کنید چون ممکن است این بار تصمیم بگیرید موهای یک قسمت دیگر از بدنتان را بزنید و اگر دستگاه را تمیز نکنید، باعث عفونت و ایجاد زخم در پوستتان میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست