جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

لوز پسته، حس خوب عصرانه بهاری


لوز پسته، حس خوب عصرانه بهاری

آب و شکر را درظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، سپس حرارت را زیاد کرده اجازه دهید تا شربت بجوشد و آنگاه آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید...

مواد لازم

آرد: ۲۵۰ گرم

کره: ۱۲۵ گرم

پسته خرد شده: ۵۰ گرم

پسته اضافه: برای تزیین

آب: ۲۵۰ میلی‌لیتر

شکر: ۲۵۰ گرم

روش تهیه:

۱. برای این حلوا باید اول شربت آن را آماده کنید. آب و شکر را درظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، سپس حرارت را زیاد کرده اجازه دهید تا شربت بجوشد و آنگاه آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

۲. کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. آرد را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد سرخ شود. (می توان ابتدا آرد را کمی تفت داد، الک کرد و بعد به کره اضافه کرد.)

۳. آرد را از روی حرارت بردارید، شیره آماده شده را به آرامی به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا جذب آرد سرخ‌شده شود.

۴. پسته را داخل حلوا بریزید و آن را خوب مخلوط کنید.

۵. حلوای یکدست و آماده را داخل قالب چهارگوش (قالب باقلوا)پهن کرده، پسته اضافه را روی آن بریزید و با دست فشار دهید تا به حلوا بچسبد.

۶. بعد از حدود ۳۰دقیقه حلوا را برش داده، اجازه دهید کاملا خنک شود. برای بهتر جدا شدن حلوا، دوباره برش‌ها را تکرار کرده و حلوا را از قالب جدا کنید و در ظرف بچینید.



همچنین مشاهده کنید