جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

اسلامبولی پلو


● مواد لازم
▪ برنج ۱ کیلو گرم،
▪ گوجه فرنگی ۱ کیلو گرم،
▪ گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم،
▪ پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری،
▪ روغن ۱۵۰ گرم،
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی
● طرز تهیه:
برنج را با نمک …

مواد لازم

برنج ۱ کیلو گرم،

گوجه فرنگی ۱ کیلو گرم،

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم،

پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری،

روغن ۱۵۰ گرم،

نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:

برنج را با نمک و کمی آب می گذاریم تا خیس بخورد. برنج را با آب می جوشانیم و صاف می کنیم . سپس گوشت چرخ شده را با پیاز سرخ شده و روغن تفت می دهیم. سپس آب گوجه فرنگی ها و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد و آب آن کشیده شود. می توان بجای گوجه فرنگی از رب گوجه فرنگی استفاده کرد. سپس در یک ظرف لایه لایه برنج و مواد گوشتی را می ریزیم و می گذاریم تا دم بکشد.