یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
برش های میوه و مغز
مواد لازم:
جو دوسر زودپز: یک پیمانه
مغز گندم تفت داده شده: یک سوم پیمانه
آرد گندم سبوس دار: یک چهارم پیمانه
پودر دارچین: یک قاشق مرباخوری
زردآلو ی خشک: نصف پیمانه
انجیر خشک: نصف پیمانه
کشمش طلایی: نصف پیمانه
بادام: نصف پیمانه
زغال اخته خشک: یک سوم پیمانه
گردو: یک سوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
تخمه آفتاب گردان: یک چهارم پیمانه
عسل: یک چهارم پیمانه
شکلات تلخ آب شده: ۵۶ گرم
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
کف قالب مناسب را با کاغذ فویل بپوشانید طوری که از هر طرف، فویل کمی اضافه باشد تا جداسازی مواد از آن آسان باشد. روی فویل را کمی چرب کنید.
جو دوسر، مغز گندم، آرد و دارچین را در غذاساز مخلوط کنید سپس گردو، بادام، زردآلو و انجیر خرد شده، کشمش، زغال اخته و دانه تخم آفتاب گردان را به مواد اضافه و دوباره در غذاساز مخلوط کنید تا میوه و مغزها نرم شود.
تخم مرغ و عسل را با هم مخلوط و مخلوط میوه ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را روی فویل پهن و صاف کنید.
به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کناره ها قهوه ای شود و قسمت وسط آن خودش را بگیرد مواد را بپزید.
از فر در بیاورید، بگذارید خنک شود، برش بزنید و با شکلات آب شده، روی آن را تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست