یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

بادمجان شکم پاره


بادمجان شکم پاره

حاج آقا همان طور که بادمجان های دستچین شده را روی پیشخوان آشپرخانه میگذاشت، از خاطرات کودکی اش و خوراک بادمجان شکم پاره مادر مرحومش تعریف میکرد.

این بادمجان شکم پاره که در زبان ترکی به آن قارنی یارخ می گویند بدون گوشت درست شده است و مواد لازم آن برای ۶-۸ نفر است در عرض ۱۰ دقیقه حاضر می شود و ۴۵ دقیقه مدت پخت آن است

مواد لازم:

بادمجان به اندازه تعداد نفرات

مواد داخلی:

برنج ۱ لیوان شسته و آبکش کرده

پیاز ۱عدد ریز خرد شده

فلفل سبز ۱عدد ریز خرد شده

رب گوجه فرنگی

جعفری

سیر

نمک و فلفل سیاه و پاپریکا

قارنی یاریق طرز تهیه شکم پاره طرز تهیه خوراک بادمجان بادمجان شکم پاره قارنی یاریق طرز تهیه شکم پاره طرز تهیه خوراک بادمجان بادمجان شکم پاره

قارنی یاریق طرز تهیه شکم پاره طرز تهیه خوراک بادمجان بادمجان شکم پاره قارنی یاریق طرز تهیه شکم پاره طرز تهیه خوراک بادمجان بادمجان شکم پاره قارنی یاریق طرز تهیه شکم پاره طرز تهیه خوراک بادمجان بادمجان شکم پاره

طرز تهیه:

این غذای بدون گوشتی طعم لذیذی دارد. ابتدا بادمجانها را یک در میان پوست می گیریم و در آب نمک قرار می دهیم.

مواد داخلی:

پیاز زا در تابه ریخته و تفت می دهیم سپس رب را می ریزیم فلفل سبز را ریخته. سپس برنج را ریخته و نمک و ادویه جات را ریخته و نصف لیوان آب می ریزیم درب ظرف را گذاشته تا بپزد و آبش را بکشد باید برنج کاملا بپزد.

بادمجانها را شسته و خشک می کنیم وسطش را می بریم و در روغن گرم شده ریخته و کمی تفت می دهیم تا نرم سود و رنگش عوض شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن برود سپس در ظرف چیده بطوریکه قسمت برش داده شده رو بماند و داخلش را با مواد داخلی پر کرده و زیاد فشار نمی دهیم رویش را با سیر , گوجه فرنگی و فلفل سبز تزیین میکنیم. دو قاشق رب را در ۱ لیوان آب گرم حل کرده و می ریزیم زیاد روی برنج نیاید با فویل رویش را بسته تا برنجها خشک نماند و نرم بماند در فر ۲۰۰ درجه قرار داده نیم ساعت بعد فویل را بر می داریم تا رویش طلایی شود