یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

دسر هلو و خامه


دسر هلو و خامه

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مواد لازم برای داخل دسر:

شکر - یک پیمانه

تخم مرغ کمی هم زده شده - ۲عدد

آرد - ۲قاشق غذاخوری

دارچین - نصف قاشق مرباخوری

پودر جوزهندی - یک چهارم قاشق مرباخوری

هلوی برش زده حلقه ای و پوست کنده - ۴ تا ۶ عدد متوسط

مواد برای روی دسر:

آرد - یک و نیم پیمانه

شکر - ۵ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری

نمک - نصف قاشق مرباخوری

کره خرد شده - یک سوم پیمانه

تخم مرغ کمی هم زده شده - یک عدد

شیر - ۳قاشق غذاخوری

بستنی وانیلی - در صورت تمایل

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

تمام مواد داخل به جز هلو را با هم مخلوط کنید. سپس هلو را اضافه کنید و در یک قالب چرب نشده بریزید.

یک و نیم پیمانه آرد، ۲قاشق غذاخوری شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به شکل خرده نان در بیاید. تخم مرغ و شیر را به اندازه اضافه کنید تا مواد مرطوب شود. سپس قاشق، قاشق روی مواد بریزید و بقیه شکر را اضافه کنید و به مدت ۴۰دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود و اطراف آن شروع به جوشیدن کند.

دسر را از فر در بیاورید و بگذارید کمی خنک شود، سپس در صورت تمایل با بستنی سرو کنید.

ارزش غذایی هر پرس:

کالری ۳۵۰-چربی ۱۰گرم-فیبر غذایی ۲گرم-پروتئین ۶ گرم-کلسترول ۷۰میلی گرم-سدیم ۳۱۰میلی گرم-کربوهیدرات ۶۱گرم