یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
خوراك لپه با سبزیجات
مواد لازم:
گوشت (۴۰۰ گرم)،
لپه (۲۰۰ گرم)،
آب (۶ لیوان)،
پیاز (۱ عدد)،
پیازچه حلقه شده (۱ لیوان)،
كدو (۳۰۰ گرم)،
قارچ كوچك (۲۰۰ گرم)،
كره (یك چهارم لیوان)،
پنیر رنده شده (۲۰۰ گرم)،
خامه (یك چهارم لیوان)،
آبلیمو (۳ قاشق غذاخوری)،
تخم گشنیز ساییده شده (۱ قاشق غذاخوری)،
نمك و فلفل به مقدار لازم.
طرز تهیه:
۱) گوشت را خرد كنید و با آب و نمك و پیاز به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
۲) تعدادی از پیازچه ها را برای تزیین كنار بگذارید و بقیه را به صورت حلقه درآورید، كدوها را نیز به شكل مكعب خرد كنید، همچنین قارچها را ورقه، ورقه كنید و سپس تمام این سبزیجات را در كره تفت دهید.
۳) لپه را از قبل خیس كنید و بشویید و به همراه سبزیجات به گوشت اضافه كنید، بگذارید تا لپه بپزد و خوراك به روغن بیفتد. آن گاه پنیر رنده شده را به مواد اضافه كرده، بگذارید كاملاً ذوب شود، آبلیمو، خامه، فلفل، نمك و تخم گشنیز ساییده شده را به غذا اضافه كنید. پس از چند دقیقه غذا آماده است آن را در ظرف مناسبی بكشید و با ساقه های پیازچه خرد شده و كمی خامه روی آن را تزیین كنید.
ایران ریحانی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی امیرعبداللهیان دانشگاه تهران
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل فضای مجازی قتل سامانه بارشی شهرداری باران آموزش و پرورش یسنا آتش سوزی
خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بازار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر مهدی طارمی سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال بازی علی خطیر
باتری گوگل اپل آیفون پهپاد سامسونگ عکاسی ناسا مایکروسافت
ویتامین دیابت خواب بیمارستان سلامتی کاهش وزن چای فشار خون توت فرنگی آلرژی اعتماد به نفس