یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

خوراك لپه با سبزیجات


خوراك لپه با سبزیجات

● مواد لازم:
▪ گوشت (۴۰۰ گرم)،
▪ لپه (۲۰۰ گرم)،
▪ آب (۶ لیوان)،
▪ پیاز (۱ عدد)،
▪ پیازچه حلقه شده (۱ لیوان)،
▪ كدو (۳۰۰ گرم)،
▪ قارچ كوچك (۲۰۰ گرم)،
▪ كره (یك چهارم لیوان)،
▪ پنیر رنده شده (۲۰۰ گرم)،
▪ …

مواد لازم:

گوشت (۴۰۰ گرم)،

لپه (۲۰۰ گرم)،

آب (۶ لیوان)،

پیاز (۱ عدد)،

پیازچه حلقه شده (۱ لیوان)،

كدو (۳۰۰ گرم)،

قارچ كوچك (۲۰۰ گرم)،

كره (یك چهارم لیوان)،

پنیر رنده شده (۲۰۰ گرم)،

خامه (یك چهارم لیوان)،

آبلیمو (۳ قاشق غذاخوری)،

تخم گشنیز ساییده شده (۱ قاشق غذاخوری)،

نمك و فلفل به مقدار لازم.

طرز تهیه:

۱) گوشت را خرد كنید و با آب و نمك و پیاز به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

۲) تعدادی از پیازچه ها را برای تزیین كنار بگذارید و بقیه را به صورت حلقه درآورید، كدوها را نیز به شكل مكعب خرد كنید، همچنین قارچها را ورقه، ورقه كنید و سپس تمام این سبزیجات را در كره تفت دهید.

۳) لپه را از قبل خیس كنید و بشویید و به همراه سبزیجات به گوشت اضافه كنید، بگذارید تا لپه بپزد و خوراك به روغن بیفتد. آن گاه پنیر رنده شده را به مواد اضافه كرده، بگذارید كاملاً ذوب شود، آبلیمو، خامه، فلفل، نمك و تخم گشنیز ساییده شده را به غذا اضافه كنید. پس از چند دقیقه غذا آماده است آن را در ظرف مناسبی بكشید و با ساقه های پیازچه خرد شده و كمی خامه روی آن را تزیین كنید.

ایران ریحانی