شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
کوفته هلو
این غذا سر سفرههای افطار اهالی شهر شیراز قرار دارد و به علت طعم و شکل و عطری که دارد مورد توجه مردم این خطه است.
مواد لازم
یک کیلو گوشت چرخکرده
۳۰۰ گرم آرد نخودچی
دو عدد پیاز متوسط
کشمش
چهار عدد هویج
یک قاشق غذاخوری نعناخشک
روغن
شوید، ریحان تازه
یک قاشق غذاخوری زردچوبه
یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
طرز تهیه
در یک ظرف بزرگ گوشت چرخکرده را همراه آرد نخودچی و پیاز مخلوط کرده و بخوبی ورز دهید سپس به آن هویج رندهشده، نعنا خشک، ریحان تازه و آب لیموترش اضافه کرده و پس از یکدست شدن، گلولههایی در اندازه هلو درست کرده و آن را در روغن تفت دهید. در ظرفی دیگر پیاز و کشمش را تفت داده و دو فنجان آب به آن اضافه کرده و کوفتهها را برای نیم ساعت درون آن بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست