سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سیب شکم پر


سیب شکم پر

داخل سیب را خالی کنید و یک سوم قسمت بالای آن را پوست کنید.

مواد لازم:

سیب ترد: ۶عدد

آب لیمو: ۲قاشق مرباخوری

گردوی خرد شده: یک سوم پیمانه

زردآلوی خشک خرد شده: یک چهارم پیمانه

شکر ترجیحا قهوه ای: یک چهارم پیمانه

کره ذوب شده: ۳قاشق غذاخوری

پودر دارچین: یک چهارم قاشق غذاخوری

پودر جوزهندی: یک چهارم قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

داخل سیب را خالی کنید و یک سوم قسمت بالای آن را پوست کنید.

قسمت های پوست کنده را با کمی آب لیمو آغشته کنید.

گردو، زردآلو، شکر قهوه ای، کره، دارچین و جوزهندی را با هم مخلوط و سیب ها را پر کنید.

سیب ها را در ظرف مناسب قرار دهید و ۲پیمانه از مواد را در داخل ظرف بریزید و روی آن را بپوشانید.

سیب را روی حرارت خیلی پایین به مدت ۳ تا ۴ساعت بپزید.

این دسر را که کمی خنک شد، می توان با بستنی یا خامه سرو کرد.