سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
سیب شکم پر
مواد لازم:
سیب ترد: ۶عدد
آب لیمو: ۲قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده: یک سوم پیمانه
زردآلوی خشک خرد شده: یک چهارم پیمانه
شکر ترجیحا قهوه ای: یک چهارم پیمانه
کره ذوب شده: ۳قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر جوزهندی: یک چهارم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
داخل سیب را خالی کنید و یک سوم قسمت بالای آن را پوست کنید.
قسمت های پوست کنده را با کمی آب لیمو آغشته کنید.
گردو، زردآلو، شکر قهوه ای، کره، دارچین و جوزهندی را با هم مخلوط و سیب ها را پر کنید.
سیب ها را در ظرف مناسب قرار دهید و ۲پیمانه از مواد را در داخل ظرف بریزید و روی آن را بپوشانید.
سیب را روی حرارت خیلی پایین به مدت ۳ تا ۴ساعت بپزید.
این دسر را که کمی خنک شد، می توان با بستنی یا خامه سرو کرد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بورس خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور داریوش ارجمند پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سینمای ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ موبایل اپل اینترنت آیفون فناوری
رژیم غذایی آلزایمر طول عمر سلامت روان کاهش وزن افسردگی مغز انسان