یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

نسخه جدید مرورگر Opera فرمانهای صوتی دریافت می‌كند


Opera در بین مرورگرهای اینترنتی در دنیا مقام سوم را دارد . اگر چه در مقایسه با Internet Explorer و Netscape توانایی بیشتری ندارد ، ولی پس از آنها مورد تایید كاربران واقع شده است . البته شاید خیلی از كاربران …

Opera در بین مرورگرهای اینترنتی در دنیا مقام سوم را دارد . اگر چه در مقایسه با Internet Explorer و Netscape توانایی بیشتری ندارد ، ولی پس از آنها مورد تایید كاربران واقع شده است . البته شاید خیلی از كاربران با چهره آن آشنا شده باشند و یا حتی مدتی نیز آن را به عنوان ویرایشگر وب خود انتخاب كرده باشند .

به گزارش از شهر اسلو در نروژ ، شركت سازنده نرم افزار Opera در حال ساخت ویرایشگر وبی هست كه كاربران از طریق صحبت كردن با كامپیوتر می توانند به آن دستور دهند . این ویرایشگر از تكنولوژی Via Voice شركت IBM برای این عمل استفاده می نمایند . با استفاده از آن ، كاربر قادر خواهد بود تا خواسته های خود را در اینترنت از طریق صوت به ویرایشگر منتقل كرده تا ویرایشگر كار مورد نظر را انجام دهد .

Christen Krogh رئیس شركت Opera در این رابطه گفت : « ما احساس می كنیم كه با این عمل مقداری به دنیای اینترنت نزدیك شده ایم . در واقع صوت اغلب روشی طبیعی و موثر در ارتباط است . »

این روش كه مانند امكان Speech در ویندوز XP عمل می كند ، صدای مربوط به كاربر سیستم و لهجه آن را ذخیره سازی می كند و با فركانس صوتی كاربر آشنا می شود .

شركت سازنده Opera ، برای اثبات گفته های خود ، یك نسخه آزمایش از برنامه را بر روی Lap Top اجرا نمود كه پس از اجرای برنامه و ظاهر شدن صفحه اصلی آن ، كامپیوتر می گوید :

« what can I do for Hi you? ، I am your browser»

كه این صدا توسط كاربر قابل تغییر است.

متاسفانه تنها مشكل این برنامه پشتیبانی آن فقط از زبان انگلیسی می باشد . این برنامه با مخفف كلمات و كلمات كوتاه نیز آشنایی دارد .

به عنوان مثال اگر از كلمه "Get AP" استفاده نمایید ، به طور خودكار AP به Associated Press (خبر گزاری) تبدیل خواهد شد كه لیست این كلمات نیز در حافظه برنامه قرار دارد . آقای Igor Jablokov مدیر قسمت جاسازی تكنولوژی صدا در برنامه كه عضو شركت IBM می باشد ، در این رابطه گفت : « این تكنولوژی به ما اجازه می‌دهد كه به طور خیلی طبیعی به اطلاعات و محتوای وب دسترسی داشته باشیم ، كه ابتدا در كامپیوترها و سپس در آینده ای نه چندان دور در دستگاههایی مانند Cell Phone ها و PAD ها از آن استفاده خواهد شد ».