چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد
کیک شکلاتی یکی از محبوبترین و خوشمزهترین انواع کیک هاست. برای تهیه این کیک دستورالعملهای مختلفی وجود دارد و هرکدام به نحوی علاقمندان به شکلات را خوشنود میکنند اما اگر عاشق سینهچاک شکلات باشید، همیشه به دنبال یک کیک نرمتر، خوشمزهتر و شکلاتیتر خواهید بود. قبلتر، طرز تهیه کیک شکلاتی با نوتلا و کیک شکلاتی با ماست را به شما آموزش دادهایم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه کیک شکلاتی را به روشی کاملا متفاوت به شما آموزش دهیم. روشی که در آن از آرد خبری نیست و یک کیک شکلات خالص خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون آرد:
شکلات | 350 گرم |
شکر | 3/4 لیوان + 3.5 ق غذاخوری |
آب | 2/3 لیوان |
کره | 170 گرم |
تخم مرغ | 6 عدد |
شکر (مرحله دوم) | نصف لیوان+ 1.5 ق چایخوری |
وانیل | 1 ق چایخوری |

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد:
- برای تهیه کیک شکلاتی بدون آرد ابتدا باید فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 فارنهایت روشن کنید.
- یک قالب گرد با قطر تقریبی 23 تا 25 سانت را انتخاب کنید و کف آن یک کاغذ روغنی بیندازید و چربش کنید.
- 350 گرم شکلات بالای 60 درصد را به روش بنماری ذوب کنید. (انتخاب شکلات تلخ به دلیل شیریننشدن بیش ازحد کیک و رنگ تیره آن است.)
- وقتی شکلات ذوب شد، مقدار اولیه شکر (3/4 لیوان و 3.5 ق غذاخوری) را با آب ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود.
- بعد شربت بهدستآمده را داخل شکلات ریخته و با همزن دستی خوب مخلوط کنید. این شربت باعث تیرهتر شدن شکلات میشود فقط دقت کنید که باید خیلی سریع و مداوم آن را هم بزنید تا شکلات نسوزد.
- حالا کره را که قبلا در دمای محیط به حالت نرم درآمده را به شکلات اضافه کرده و هم بزنید تا خوب حل شده و یکدست شود.
- حالا تخممرغ، وانیل و بقیه شکر (نصف لیوان و 1.5 ق چایخوری) را باهم مخلوط کنید و خوب بزنید تا کف کند. این مرحله خیلی مهم است زیرا این کیک شکلاتی، بیکینگ پودر ندارد و پف کیک شما به تخممرغ بستگی دارد.
- از اینجای کار به بعد از همزدن خبری نیست و فقط باید با یک قاشق چوبی، به آرامی مواد را زیرورو کنید.
- حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را داخل یک سینی گذاشته، آن را داخل فر قرار دهید و بعد سینی را با آب جوش پر کنید. سطح آب باید تا یک بند انگشت بدنه قالب بالا بیاید و نه بیشتر.
- بعد از حدود 40 دقیقه تا 1 ساعت، فر را خاموش کنید ولی کیک را از فر خارج نکنید.
- بعد از حدود 30 دقیقه، قالب خنکشده را از فر بیرون بیاورید. این کیک پف زیادی ندارد پس با دیدن آن نگران نشوید!
- حالا دور کیک را با چاقو جدا کنید و بعد قالب را یکی، دوبار محکم روی سطح میز یا کابینت بکوبید تا کیک از قالب کاملا جدا شود.
کیک شکلاتی شما آماده است. روی آن را با خامه فرمگرفته، میوه تازه یا تکههای شکلات تزیین کنید. نوش جان.
گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست