شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
مروری بر مجموعه های نمایشی شبانه سیما در تابستان
صدا و سیما طبق روال های سال های اخیر ، امسال نیز بخش اصلی برنامه های تابستانی خود را به مجموعه های نمایشی اختصاص داده است. برخی از این مجموعه ها در ابتدای پخش هستند و برخی نیز در میانه راه خود به سر می برند. آنچه می خوانید مروری کلی بر سریال های جدید و هرشبی تلویزیون است. در آینده به نقد و بررسی آن ها خواهیم پرداخت.
تصویر روز
زیر هشت ؛ درام اجتماعی
سیروس مقدم ، که چند سال پیش با مجموعه«نرگس» و سال قبل با مجموعه «رستگاران» پخش هر شبی را تجربه کرده بود ، امسال هم با یک درام اجتماعی به سیما آمده است. مجموعه «زیر هشت» از ابتدای این هفته ، از شبکه اول سیما روی آنتن رفته است.
این سریال سعی دارد تا نگاهی متفاوت نسبت به غالب سریال ها داشته باشد. البته قضاوت درباره این مجموعه زود هنگام است ، اما در چند قسمت اخیر ، مقدم ضمن تکرار ساختار تصویری منحصر به فردش ، نگاهی جدید به دنیای افراد حاشیه نشین و جنوب شهری داشته است. مهم ترین شاخصه این مجموعه تا به اینجای کار ، شکسته شدن کلیشه تجمل گرایی ملودرام ها بوده است. با این حال قسمت های آتی آن را دنبال می کنیم تا ببینیم تصاویر این سریال از جامعه تاچه حد واقعی و آرمانگرایانه است؟
زیر هشت دارای ۲۴ قسمت است و تولید آن ۵ ماه به طول انجامیده است.
فاصله ها ؛ غلبه ملودرام
مجموعه تلویزیونی «فاصله ها» به کارگردانی حسین سهیلی زاده نیز مجموعه هر شبی سیما در تابستان است. همچنانکه از پیش پرده آن معلوم بود ، با اثری مفرح و پر از ماجراهایی درباره ازدواج و خواستگاری رو به رو بودیم. با این تفاوت که در این سریال مسئله مهمی به نام اختلاف نسل ها مطرح شده است. در خلاصه داستان فاصله ها آمده : «محسن کریمی فردی مذهبی و خوشنام در محل و مورد اعتماد همگان و محل رجوع اهالی برای حل مشکلاتشان است. او متوجه سستی ایمان پسرش شده و راه چاره ای می جوید. اما یک حادثه باعث می شود محسن متوجه فاصله زیادی شود که میان نگاه او به زندگی و ارزش هایش با نگاه پسرش وجود دارد و...»
دانیال حکیمی بازی متناسبی را در نقش پدری دلسوخته ، اما نا موفق در برقراری ارتباط با فرزندان جوانش ایفا کرده ، اما یک حلقه مفقوده در این درام وجود دارد ؛ شخصیت محسن کریمی علاوه بر این که درون داستان فیلم قادر نبوده تا با پسرانش همراه شود در دنیای رسانه ای نیز هنوز نتوانسته با مخاطب پیوند برقرار کند. او در همان ابتدا با موقعیتی بحرانی مواجه شده و شاید لازم بود که ابتدا میان این شخصیت و مخاطب ، ارتباط عاطفی ایجاد شود. مسئله دیگر «فاصله ها» تورم شدید جذابیت کاذب از طریق تمرکز بر روابط دختر و پسر است. باید دید که آیا این حجم بالای زرق و برق به نگاه آسیب شناختی سریال اجازه بروز خواهد داد؟
این سریال نیز در ۵۰ قسمت ساخته شده است.
آرین امیدوار
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست