چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
خورشت رژیمی | خورشت های رژیمی قورمه و قیمه
روش اول
مواد لازم
روغن کنجد :به میزان لازم
پیاز خرد شده :یک عدد متوسط
لوبیا چیتی :یک دوم پیمانه
قارچ :12 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل ، ادویه خورشتی :به میزان لازم
پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه :به میزان لازم
تره، جعفری، شنبلیله ( اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده :750 گرم
شنبلیله خشک :به میزان لازم
طرز تهیه
لوبیا چیتی را از قبل خیس کرده و مدت کمی می پزیم،سپس آب آن را عوض می کنیم.سبزی خرد شده را مدتی با روغن کنجد تفت می دهیم،شنبلیلۀ خشک را نیز به آن اضافه کرده و مجدداًکمی تفت می دهیم.سبزی و لوبیا را با مقداری آب گرم مدتی می پزیم.پیاز را با روغن و کمی زردچوبه و نمک تفت می دهیم،سپس آن را به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.قبل ار صرف غذا مقداری پودر لیمو عمانی یا لیمو ترش تازه به خورش اضافه می کنیم.
روش دوم
مواد لازم برای 5 تا 6 نفر
500 گرم سبزی خورشی ساطوری شده
250 گرم قارچ
2 /1 پیمانه لوبیا قرمز
5 عدد لیمو عمانی متوسط
1عدد پیاز متوسط
2 /1 ق چ زردچوبه
2 /1 ق چ ادویه
2 /1 ق چ فلفل قرمز
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه:
سبزی قورمه را بعد از پاک کردن و شستن به صورت کامل ریز و ساطوری خرد کنید .سبزی خرد شده را در تابه ای با 4 تا 5 قاشق غذا خوری روغن کاملا تفت دهید.
لوبیای قرمز را بپزید. قارچ را در این خورش به دو صورت درسته یا ورقه شده می توان استفاده کرد. در هر دو صورت قارچ را بشویید و با 1 یا 2 قاشق روغن و1 قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کاملا بخار شود ورنگ آن هم روشن بماند.
لیمو عمانی ها را شسته و با آب گرم بخیسانید تا نرم شوند و هر یک از آنها را با نوک چاقو سوراخ کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده در قابلمه با 2 تا 3 قاشق غذا خوری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود؛ سپس زردچوبه ، ادویه و فلفل را به آن اضافه کنید. سبزی را هم که قبلا تفت داده بودید همراه با لیمو عمانی به پیاز اضافه کنید .حدود 2 تا 33 لیوان آب به خورش اضافه کنید و اجازه دهید سبزی و لیموعمانی ها پخته شوند.
قارچ تفت داده شده و لوبیای پخته شده را به خورش اضافه کنید. کمی نمک افزوده و بگذارید خورش جا بیفتد
طرز تهیه خورشت قیمه رژیمیمواد لازم :
نخود فرنگی پخته500 گرم
پنیر محلی خرد شده 150 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 100 گرم
گشنیز خرد شدهنصف پیمانه
پودر زیره و تخم گشنیز نصف قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز کمتر از یک قاشق چای خوری
نمکبه مقدار کافی
موادی که باید با هم آسیاب شوند
پیاز متوسط خرد شده یک عدد
زنجبیل یک تکه یا یک قاشق پودر شده
سیر سه حبه
طرز تهیه :
روغن را در ظرفی حرارت داده ، به آن پنیر خرد شده بیفزایید و سرخ کنید تا طلایی شود .
موادی را که با هم آسیاب کرده اید به آن بیفزایید و سپس یک پیمانه آب افزوده و پنج دقیقه به هم بزنید .
تمام مخلفات دیگر به اضافه نمک و نخود فرنگی را نیز بیافزایید. سپس یک پیمانه آب افزوده ، به مدت پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید، برگ های گشنیز را روی آن پاشیده و به صورت داغ سرو کنید.
خورشت رژیمی ، خورشت های رژیمی قورمه و قیمهایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست