پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سوفله مرغ و قارچ


سوفله مرغ و قارچ

● مواد لازم
▪ گوشت مرغ پخته بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
▪ تخم مرغ کامل: ۴ عدد
▪ سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
▪ کره: ۵۰ گرم
▪ قارچ ورقه شده سرخ شده: ۵۰۰ گرم
▪ پنیر: ۲۰۰ گرم
▪ شیر: ۲ لیوان
▪ آرد سفید: ۲ قاشق …

مواد لازم

گوشت مرغ پخته بدون استخوان:

۵۰۰ گرم

تخم مرغ کامل:

۴ عدد

سفیده تخم مرغ:

۲ عدد

کره:

۵۰ گرم

قارچ ورقه شده سرخ شده:

۵۰۰ گرم

پنیر:

۲۰۰ گرم

شیر:

۲ لیوان

آرد سفید:

۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل:

به مقدار کافی

خردل:

یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه

کره را روی حرارت آب کرده، آرد را در آن تفت دهید، سپس شیر را به تدریج اضافه کنید تا سس صاف و یک دست شود، اگر گلوله شد از صافی رد کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، زرده تخم مرغ را خوب هم زده و به آن اضافه کنید، خردل را هم اضافه کرده و پس از چند جوش، شعله را خاموش کنید، ۶ عدد سفیده را خوب زده تا مثل پنبه شود، آن گاه مرغ خرد شده و قارچ ورقه شده سرخ شده را با مایه شیر و زرده مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در آخر با سفیده مخلوط کرده و مایه را در ظرف نسوز مناسبی که قبلا چرب کرده اید بریزید، مایه باید ظرف را پر کند، پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و ظرف را در اولین طبقه فر با حرارت ۴۰۰ درجه قرار دهید. سوفله بهتر است ۴۵ دقیقه در فر باشد و شما می‌توانید برای این که سوفله لطیف تر طبخ شود آن را به طریقه بن ماری آماده کنید، (بن ماری یعنی پختن روی آب، در ظرف بزرگتر آب ریخته و ظرف حاوی مواد را داخل آب قرار داده و در فر بپزید).