دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
کیک اسفنجی
آرد سفید :  ۱ فنجان
تخم مرغ :  ۶ عدد
آب لیموترش :  ۱ قاشق سوپخوری
لیمو ترش :  ۴ عدد
شکر :  ۱ فنجان
نمک :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آب :  ۲ قاشق سوپخوری
آرد را به دقت اندازه کرده با نمک مخلوط و خوب الک میکنیم
سفیده و زرده را از هم جدا مینمائیم.
زرده را با نصف شکر مخلوط نموده آنقدر میزنیم تا سفید رنگ شود
سفیده را جداگانه میزنیم بهطوری که پف کند و بقیه شکر را کم کم به آن میافزائیم و زدن را ادامه میدهیم تا شکر کاملاً تمام شود
به زده و شکر آبلیمو و پوست لیمو و آب سرد اضافه کرده باز هم تا چند دقیقه میزنیم.
سفیده و زرده را با هم مخلوط میکنیم و آرد را دو مرتبه روی سفیده و زرده الک مینمائیم
قالب دلخواه را چرب کرده آرد میزنیم.
در فر ۳۲۵ درجه به مدت یک ساعت الی یک ساعت و چند دقیقه میگذاریم و سپس بیرون آورده در ظرف مورد نظر قرار میدهیم.
تبصره، پس از اضافه کردن زرده و سفیده باید مخلوط را با دقت و به آرامی هم بزنیم بهتر خواهد بود که سفیده را در آخرین دقیقه به مایه بیفزائیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست