جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
کیک باقلوایی
مواد لازم برای داخل کیک (۱۲ عدد)
۵۰ گرم گردو خرد شده
۶۷ گرم شکر
یک قاشق مرباخوری پودر دارچین
۴۲ گرم کره
مواد لازم کیک:
۲۱۰ گرم آرد
دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر
نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین
۵۰ گرم شکر
یک عدد تخم مرغ
۴۲ گرم کره آب شده
یک لیوان دوغ
مواد لازم برای روی کیک:
حدود نصف لیوان عسل
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس تنظیم و ۱۲ عدد قالب مخصوص کیک یزدی حاوی کاغذهای مخصوص آماده کنید.
مواد داخل کیک را با هم مخلوط و کنار بگذارید.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک و سپس شکر را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ، کره آب شده و دوغ را با هم مخلوط و به مواد خشک و آرد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. لازم نیست مواد، صاف و یک دست شود.
قالب را تا یک سوم با خمیر پر کنید و یک قاشق غذاخوری از مواد داخل کیک را اضافه کنید و سپس مقداری خمیر به آن اضافه کنید تا قالب تا دوسوم پر شود.
کیک ها را به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که طلایی شود، بپزید، سپس از فر خارج کنید و روی سینی مشبک قرار دهید و کمی عسل روی آن بریزید.
قالب ها را بر حسب اندازه پر کنید تا به هنگام پخت سرریز نشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست