یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کیک غذای فرشته | تهیه کیک غذای فرشته


طرز تهیه کیک غذای فرشته

سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ)     6 عدد
کرم تارتار     یک دوم قاشق چایخوری
نمک     یک هشتم قاشق چایخوری
شکر     50 گرم یک چهارم پیمانه و دو قاشق چایخوری
آرد (الک شده)     60 گرم، یک دوم پیمانه
وانیل     یک دوم قاشق چایخوری
در صورت تمایل پودر نارگیل     یک دوم پیمانه


طرز تهیه کیک غذای فرشته




1. چون کیک به سرعت آماده می شود فر را با درجهٔ 170 درجه گرم کرده آماده می کنیم. ابتدا تمامی مواد را اندازه گرفته و حاضر می گذاریم. معمولاً برای پخت کیک غذای فرشته از قالب های حلقه ای استفاده می شود. در این نوع کیک نباید داخل قالب را چرب کرد. ظرفی نیز که برای بهم زدن سفیده استفاده می شود باید کاملاً شسته و تمیز باشد.

2. سفیدهٔ تخم مرغ و کرم تارتار و نمک را در ظرفی با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم می زنیم که تمامی آن کف کند سپس شکر را قاشق به قاشق به آن اضافه کرده بقدری بهم می زنیم که اگر ظرف را برگردانیم، سفیده از آن نریزد وانیل را اضافه کرده بهم می زنیم.


کیک غذای فرشته | تهیه کیک غذای فرشته



3. آرد را بار دیگر از الک گذرانیده به مایه اضافه می کنیم در صورت تمایل پودر نارگیل را هم اضافه کرده مخلوط می کنیم.

4. کیک را در قالب (اگر موجود باشد میان تهی) ریخته و در فر 170 درجه قرار می دهیم تا 30 دقیقه بپزد.

5. کیک بهتر است مدتی در قالب باقی بماند سپس آن را با احتیاط از قالب بیرون می آوریم.


کیک غذای فرشته | تهیه کیک غذای فرشته

نکات تکمیلی در مورد کیک غذای فرشته

کیک غذای فرشته جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کیک غذای فرشته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کیک غذای فرشته ، تهیه کیک غذای فرشته