یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

مرغ با زنجبیل


مرغ با زنجبیل

▪ پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
▪ روغن: به میزان لازم
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ ران مرغ: ۵۰۰ گرم
▪ پودر نشاسته: پنج قاشق غذاخوری
▪ سس سویا: دو قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا مرغ را …

پودر زنجبیل:

یک قاشق غذاخوری

روغن:

به میزان لازم

نمک و فلفل:

به میزان لازم

ران مرغ:

۵۰۰ گرم

پودر نشاسته:

پنج قاشق غذاخوری

سس سویا:

دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را به مدت نیم ساعت در مخلوط سس سویا و زنجبیل بخوابانید تا کاملا طعم بگیرد. سپس آن را از مایه خارج کنید و در نشاسته بغلتانید تا نشاسته به تمام قسمت‌های آن برسد. در پایان آن را درون روغنی که از قبل داغ کرده‌اید سرخ کنید.

اگر با چربی رابطه خوبی ندارید می‌توانید روغن اضافه را از آن جدا کنید. این غذا هم با برنج و هم بدون برنج (با نان) سرو می‌شود.