یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
مرغ با زنجبیل
پودر زنجبیل:
یک قاشق غذاخوری
روغن:
به میزان لازم
نمک و فلفل:
به میزان لازم
ران مرغ:
۵۰۰ گرم
پودر نشاسته:
پنج قاشق غذاخوری
سس سویا:
دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به مدت نیم ساعت در مخلوط سس سویا و زنجبیل بخوابانید تا کاملا طعم بگیرد. سپس آن را از مایه خارج کنید و در نشاسته بغلتانید تا نشاسته به تمام قسمتهای آن برسد. در پایان آن را درون روغنی که از قبل داغ کردهاید سرخ کنید.
اگر با چربی رابطه خوبی ندارید میتوانید روغن اضافه را از آن جدا کنید. این غذا هم با برنج و هم بدون برنج (با نان) سرو میشود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
شورای نگهبان آمریکا مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس
تهران شهرداری تهران قتل سیل هواشناسی فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی شهرداری آموزش و پرورش باران سلامت
خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما سینما موسیقی سریال مهران غفوریان
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی لیگ برتر سپاهان جواد نکونام بارسلونا بازی باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
باتری اپل آیفون گوگل پهپاد عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب ویتامین بیمارستان کاهش وزن فشار خون چای سلامتی توت فرنگی آلرژی کبد چرب اعتماد به نفس