دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت بزباش


آبگوشت بزباش

● مقدار و مواد لازم
▪ ۷۵۰گرم گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان
▪ نیم کیلو تره و جعفری و کمی شنبلیله
▪ ۱۵۰ گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
▪ ۴ تا۵ عدد لیمو عمانی
▪ ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری …

مقدار و مواد لازم

۷۵۰گرم گوشت ماهیچه یا سر دست با استخوان

نیم کیلو تره و جعفری و کمی شنبلیله

۱۵۰ گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی

۴ تا۵ عدد لیمو عمانی

۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن

یک عدد پیاز متوسط

بمقدار کافی نمک و فلفل

۱ قاشق مرباخوری زردچوبه

طرز تهیه :

گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوئیم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و ۵ تا۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار میکنیم تا کمی گوشت بپزد بعد هسته های لیمو را بیرون می آوریم و داخل آن میکنیم سپس سبزی را تمیز و خرد میکنیم و با روغن کمی سرخ مینمائیم و داخل گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملا بپزد در اواخر طبخ ۵ تا۶ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زردچوبه بآن اضافه میکنیم .

http://blofa.blogfa.com/cat-۵۷.aspx