پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا
روغن داغ را در ظروف پلاستیكی نریزید
هرگز برای سرخ كردن مواد غذایی نباید از روغنهای جامد استفاده كرد زیرا طی فرآیند سوختن این روغنها، موادی ایجاد میشود كه موجب سخت شدن و تنگی عروق قلب میشود.بهترین و مناسبترین روغن برای سرخ كردن، روغن مخصوص این كار است زیرا دیرتر به نقطه دود میرسد و مضرات آن نیز كمتر است.
در صورت بستن درب ظرف همه بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز میگردد و موجب سمی شدن غذای در حال پخت می شود.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف ایران پزشکیان علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی مناظره
سیل تهران بازنشستگان هواشناسی قوه قضاییه سوادکوه قتل فضای مجازی شهدای خدمت آتش سوزی شهرداری تهران آلودگی هوا
دولت سیزدهم نهضت ملی مسکن مسکن حقوق بازنشستگان قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو قیمت سکه ایران خودرو بانک مرکزی خودرو طلا
سینمای ایران پایتخت سینما تلویزیون رسانه ملی دفاع مقدس سریال تئاتر حج فیلم شهید موسیقی
دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه اوکراین لبنان ترکیه اتحادیه اروپا حزب الله لبنان حماس
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند
هوش مصنوعی عیسی زارع پور فناوری وزیر ارتباطات گوشی سامسونگ اپل ایلان ماسک ماه
سرطان کبد چرب دیابت سلامت روده ویتامین مغز سنگ کلیه