جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
نان کشمشی
![نان کشمشی](/web/imgs/16/11/nspvr1.jpeg)
مواد لازم:
آرد:
۳ پیمانه
شکر:
۳ قاشق غذاخوری
جوش شیرین:
یک قاشق مرباخوری
نمک:
یک قاشق مرباخوری
کره سرد:
۴۵ گرم
کشمش پلویی:
۳ چهارم پیمانه
شیر:
یک و نیم پیمانه به اضافه یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو
طرز تهیه:
ابتدا شیر و سرکه یا آب لیمو را با هم مخلوط کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا ببرد.
فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید.
در ظرف بزرگی آرد، شکر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره ها را تکه تکه و به آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان یا چنگال مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید و سپس کشمش ها را اضافه کنید.
وسط مواد را گود کنید و به مقدار لازم شیر بریده به آن اضافه کنید تا خمیر نرم به دست بیاید.
خمیر را روی سطحی که قبلا کمی آرد پاشیده اید بگذارید و ورز دهید و به شکل مستطیلی یا گرد روی سینی قراردهید و بگذارید به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در قسمت وسط فر بماند.
نان را با کره و چای سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست