شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

چگونه تست فرانسوی تهیه کنیم؟


چگونه تست فرانسوی تهیه کنیم؟

● مواد لازم
▪ تخم مرغ به ازای هر تکه از آن
▪ کره ساده و غیر چسبنده
▪ ۳/۱ فنجان شیر در ازای هر تخم مرغ
▪ دارچین ( اختیاری)
▪ وانیل (اختیاری)
▪ نان ( هر چند تکه که نیاز دارید).
▪ شکر پودر شده …

مواد لازم

تخم مرغ به ازای هر تکه از آن

کره ساده و غیر چسبنده

۳/۱ فنجان شیر در ازای هر تخم مرغ

دارچین ( اختیاری)

وانیل (اختیاری)

نان ( هر چند تکه که نیاز دارید).

شکر پودر شده

مراحل

۱) اجاق گاز خود را در حرارت بالا قرار دهید. سپس کره را در ظرف قرار داهید.

۲) در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید. وانیل، شیر و دارچین را اضافه کرده و آن را با همزن و یا چنگال به خوبی به هم بزنید.

۳) سپس حرارت را پایین بیاورید زمانی که ماهی تابه به خوبی گرم شود.

۴) یک تکه از نان را در مخلوط فوق فرو برده و به گونه ای که هر دو قسمت نان آغشته شود و تست ها را در ماهیتابه داغ قرار دهید.

۵) تا زمانی که هر دو طرف آن طلایی شود آن را حرارت دهید.

۶) تست ها را در ظرف قرار دهید و به سرعت با مربا سرو کنید.( سس سیب، پودر دارچین و پودر شکر را برای خوشمزه تر شدن اضافه کنید.)

۷) برای تکه های بعدی دوباره ۳ روش قبل را تکرار کنید.

چگونه سیب پخته تهیه کنیم؟

۶ تا سیب پوست کنده، بدون هسته و خرد شده

۲/۱ فنجان شکر سفید

۳ قاشق غذاخوری آرد سفید

۲/۱ غذاخوری دارچین پودر شده

۲/۱ قاشق غذاخوری جوز هندی

۴/۱ قاشق غذاخوری پودر ادویه میخک

۲/۱ فنجان کشمش

۲/۱ فنجان گردوی پودر شده

۲/۱ فنجان سر پر شیر.

مراحل تهیه

۱) فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت ( معادل ۱۷۵ درجه سانتی گراد) قرار دهید. ۲ تا ظرف شیشه ای را چرب کرده یا ورقه های غیر چسبنده روی آن قرار دهید.

۲) سیب ها را در یک کاسه بزرگ قرار داده و در یک کاسه کوچک، آرد، شکر، دارچین، جوزهندی و پودر ادویه میخک را با هم مخلوط کنید. مخلوط ادویه ها را روی سیب ها بطور یکسان پراکنده کنید و با کشمش و گردو به خوبی هم بزنید. سپس شیر را روی مخلوط سیب، آرام بریزید.

۳) سپس در دمای گفته شده به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه حرارت دهید تا نرم و حباب دار شود. سپس قبل از سرو بگذارید که خنک شود.