سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
به باتری گوشی خود عمر دوباره ببخشید
یکی از مهمترین مشکلات گوشیهای همراه مربوط به باتری آن هاست؛ چرا که باتری قلب تلفن همراه است.با رعایت نکات ساده زیر میتوانید عمر باتری والبته گوشی تان را افزایش دهید.
دفعات شارژ: باتریها اغلب از نظر دفعات شارژ محدودیتهایی دارند. در هر بار شارژ، باتری را بهطور کامل شارژ کنید و تا پیش از پایان آن، آداپتور را جدا نکنید. شارژ بیش از اندازه هم برای گوشی مناسب نیست و بهتر است زمانی که پیام پایان شارژ ظاهر شد ،تنها تا چند دقیقه به شارژ ادامه دهید و سپس شارژر را جدا کنید. برخی افراد طبق عادت شبها باتری را شارژ میکنند و این اتصال تا صبح برقرار است. این روش نیز برای باتری مناسب نیست.نکته دیگر استفاده از رابط USB است. زمانی که گوشی را برای انتقال فایلها به رایانه متصل میکنید بهصورت خودکار شارژ باتری آغاز میشود.به گزارش ایتنا به نقل از همشهری آنلاین، هر بار اتصال به معنی یکبار استفاده از شارژر خواهد بود.اگر این کار را بیش از حد انجام میدهید احتمال کاهش عمر باتری نیز وجود دارد.
شارژرمتناسب: از شارژرمتناسب با گوشی خود استفاده کنید چرا که ظرفیت باتریها متفاوت است. تا حد امکان سعی کنید هنگام شارژ باتری هیچ مکالمه یا تماس تلفنی نداشته باشید چون اگر خازن باتری بهطور هم زمان شارژ و دشارژ شود ،آسیب میبیند و طول عمر باتری شما کم میشود.
میزان نور صفحه نمایش: شاید باورتان نشود که با کمکردن چند درجه از روشنایی صفحه نمایش عمر شارژ باتریتان به میزان قابل توجهی افزایش پیدا میکند. با کم کردن نور صفحه نمایش و قرار دادن آن در کمترین میزان، میتوان تا ۵۰ درصد انرژی را ذخیره و عمر باتری را بیشتر کرد.
خاموششدن خودکار: یکی از قابلیتهایی که در تلفنهای همراه تعبیه شده، خاموش شدن خودکار صفحه نمایش پس از مدت زمان معین از استفاده نکردن از تلفن همراه است. بهتر است زمان این قابلیت را در پایینترین حد ممکن قرار دهید تا بلافاصله بعد از این که دیگر با گوشی کاری نداشتید صفحه خاموش شود.
ویدجتها: از ویدجتها و تصاویر متحرک غیرضروری کمتر استفاده کنید. در بسیاری از گوشیها زمانی که به اینترنت متصل میشوند یا اخبار را آپدیت میکنند، صداهایی پخش میشود که میتواند حجم زیادی از باتری را مصرف کند. همچنین استفاده نکردن از تصاویر متحرک برای پسزمینه میتواند مؤثر باشد.
باتری سرور: از حالت Battery Saver یا Power Saver سیستم عامل خود استفاده کنید. این حالت برنامههایی را که شارژ باتری را مصرف میکنند، کنترل میکند.
شبکههای بیسیم: بلوتوث، جی پی آر اس، وای فای و جی پی اس جزو مصرف کنندگان اصلی باتری به شمار میروند.این برنامهها در حالت فعال حتی اگر استفاده نشوند، باز هم باتری مصرف میکنند.
نسل سوم اینترنت: ۳G بیشتر از GSM باتری مصرف میکند. میتوانید زمانی که به انتقال حجم زیادی از اطلاعات نیازی ندارید، روی شبکه GSM سوئیچ کنید تا مصرف باتری کاهش یابد.
ویبره: ویبره ازجمله دشمنان باتری گوشیهاست و باتری زیادی مصرف میکند.
خنک نگهداشتن گوشی: گرما دشمن درجه یک باتری گوشی است.
جستوجوی آنتن: جستوجو برای آنتن یکی از مواردی است که باتری زیادی مصرف میکند. پس در چنین مکانهایی بهتر است گوشی خود را خاموش کنید یا در حالت پرواز (Flight) بگذارید.
شارژ اولیه گوشی: اگر تازه گوشی خریدهاید، بهمنظور شارژ اولیه باتری خود لازم است ابتدا از دستگاه تا تخلیه کامل باتری استفاده و پس از تخلیه کامل شارژ، حتما آن را دوباره بهطور کامل شارژ کنید. شارژ اولیه حتما باید مداوم باشد؛ یعنی از لحظه اول تا ۸ساعت حتی یک لحظه نباید قطع شود .
برنامههای تنظیمات خودکار باتری: برنامههای خوب و رایگانی مانند Juice Defender، Power Schedule و Llama وجود دارد که میتوانید دانلود و استفاده کنید.نرمافزار Battery Repair نیز میتواند عملکرد باتری را بهبود ببخشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست