چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

خوراک سبزیجات با نودل


خوراک سبزیجات با نودل

نودل (Noodle) یا همان ماکارونی رشته‌ای یکی از انواع پاستاهاست که فرمی رشته‌ای و نازک دارد و در غذاهای مختلف آسیای جنوب شرقی همراه با سبزیجات مختلف یا ترکیب سبزیجات فصل و گوشت طبخ …

نودل (Noodle) یا همان ماکارونی رشته‌ای یکی از انواع پاستاهاست که فرمی رشته‌ای و نازک دارد و در غذاهای مختلف آسیای جنوب شرقی همراه با سبزیجات مختلف یا ترکیب سبزیجات فصل و گوشت طبخ می‌شود.

در مرغ همسایه این هفته نیز طرز تهیه سبزیجات فصل با نودل در کشور تایلند آموزش داده می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر:

۲۲۵ گرم ماکارونی رشته‌ای نازک

یک قاشق سوپ‌خوری روغن کنجد

۳ قاشق سوپ‌خوری روغن آفتابگردان

۲ حبه سیر (خلالی خرد شود)

یک تکه ۵/۲ سانتی‌متری زنجبیل تازه (ریز خرد شود)

۲ عدد فلفل قرمز کوچک دلمه‌ای (خرد شود)

۱۱۵ گرم کلم بروکلی

۱۱۵ گرم ذرت درسته کوچک کنسروی

۱۷۵ گرم قارچ (حلقه حلقه خرد شود)

۶ عدد پیازچه (خرد شود)

۱۱۵ گرم برگ کلم سفید (خلالی خرد شود)

۱۱۵ گرم جوانه ماش

۲ قاشق سوپ‌خوری سویاسس

نمک و فلفل به میزان لازم

توضیح:

سویاسس، سسی است رقیق و به رنگ قهوه‌ای تیره که مزه‌ای شور دارد و در پخت غذاهای چینی، تایلندی و مانند اینها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سس داخل شیشه‌های کوچک در سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد.

طرز تهیه:

۱) ابتدا ماکارونی را به مدت یک‌ربع در آب جوش جوشانده و پس از آبکش‌کردن، داخل کاسه‌ای بریزید. سپس روغن کنجد را به آن اضافه کنید و با استفاده از ۲قاشق، ماکارونی را هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود و آن را کنار بگذارید.

۲ )روغن آفتابگردان را داخل تابه گودی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و زنجبیل خردشده را به روغن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه حرارت دهید.

پس از آن، فلفل قرمز، کلم بروکلی،[بروکلی و کاهش قند خون] ذرت و قارچ را افزوده و به مدت ۳ الی ۴دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مواد را مرتب هم بزنید.

۳) پیازچه خردشده، جوانه گندم و کلم خلال‌شده را به مواد اضافه کنید و حرارت‌دادن را به مدت ۳ دقیقه دیگر ادامه دهید. در پایان، ماکارونی آبکش‌شده را همراه سویاسس و کمی فلفل سیاه اضافه کرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید.[آشنایی با خواص سویا]

حالا شعله اجاق‌گاز را زیاد کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید تا پخت مواد کامل شود. غذا آماده سرو است.