شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
طرز تهیه غذایی با هزار فایده
یک حبه سیر که حدودا ۳ گرم وزن دارد، حاوی ۴ کالری است و منبع خوبی از کلسیم، فسفر و سلنیوم و همچنین ویتامین C، ویتامین B۶ و منگنز است. سیر فواید بسیار زیادی دارد.
مصرف سیر به بهبود علایم سرماخوردگی کمک میکند. علاوه بر آن آنتیاکسیدانهای موجود در آن باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان میشود و سرعت رشد توده سرطانی را کاهش میدهد. مواد موجود در سیر از بیماریهای قلبی جلوگیری میکنند. سطح کلسترول خون را کاهش میدهد. سیر به کنترل فشار خون کمک میکند و از تشکیل لخته خون جلوگیری میکند. در چین قدیم از سیر برای بهبود سیستم گردش خون استفاده میکردند و از مدتها قبل برای از بین بردن برخی بیماریهای عفونی مورد استفاده قرار میگرفته است.
این غذا بسیار سالم و حاوی مواد غذایی است که کالری چندانی ندارد و سرشار از ویتامینهایی است که در بالا به برخی از آن اشاره شد.بخورید و لذت ببرید.
مواد لازم برای ۲ نفر:
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یکدوم عدد
سیر: ۲ عدد
گوجهفرنگی خرد شده: ۱۵۰ گرم (رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری)
ریحان: ۴ برگ
بادمجان: ۱۵۰ گرم
پنیر خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر نان: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
شکر: به مقدار کم
طرز تهیه:
بادمجانها را کبابی کنید و فر را از قبل روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
برای درست کردن سس :
گوجه، روغن زیتون را درون یک ظرف ریخته و روی گرمای ملایم بگذارید. پیازها را داخل آن ریخته و ۵ تا ۸ دقیقه آنها را سرخ کنید به حدی که پیازها نرم شود. سپس سیرها را اضافه کرده و تفت دهید. بعد از چند دقیقه گوجهها را اضافه کنید و نمک، فلفل، شکر و ریحان را به اندازه دلخواه بریزید. شعله را کمی زیادتر کنید و مرتب به هم بزنید.
وقتی گوجهها شروع به حباب زدن کرد حالا شعله را ملایم کنید و بگذارید تا ۲۵ دقیقه بپزد. باز هم مرتب به هم بزنید تا حدی که به نظر میرسد گوجهها به کف ظرف میچسبد. آن را از روی شعله بردارید برگهای ریحان را بیرون بیاورید و گوجهها را داخل میکسر بریزید تا حالت سس مانند پیدا کند. آن را چشیده و ادویهاش را اندازه کنید.
پنیر و پودر نان را نیز با هم میکس کنید و کنار بگذارید. بادمجانهای کبابی را نیز خرد کنید. ظرف فر را به روغن زیتون آغشته و یک لایه سسگوجه کف ظرف ریخته و پهن کنید. روی آن یک لایه بادمجان خرد شده و نمک و فلفل بزنید.
دوباره یک لایه سس ریخته و روی آن پنیر و ریحان بریزید.
به همین ترتیب یک تا ۲ لایه دیگر هم بریزید. بهطوری که آخرین لایه، سسگوجه باشد و روی آن را پنیر و پودر نان میکس شده بریزید. سپس یکدوم قاشق چایخوری روغن زیتون روی آن بریزید. ظرف را درون فر گذاشته و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید بپزد و روی آن طلایی شود.
۱۰ دقیقه صبر کنید تا سرد شود سپس به طور دلخواه تزیین و سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت دولت سیزدهم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی گشت ارشاد توماج صالحی جمهوری اسلامی ایران
تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی وزارت بهداشت پلیس سلامت سازمان سنجش زنان سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دلار قیمت طلا مسکن سایپا بانک مرکزی ارز ایران خودرو تورم
سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد سریال پایتخت سریال تلویزیون موسیقی رهبر انقلاب قرآن کریم فیلم ترانه علیدوستی مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا سپاهان
هوش مصنوعی سرطان نخبگان سامسونگ اپل فناوری ناسا الماس بنیاد ملی نخبگان مریخ ربات
سازمان غذا و دارو کاهش وزن بارداری هندوانه مالاریا آلزایمر زوال عقل