یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

ساندویچ‌ سوخاری‌ پنیر


ساندویچ‌ سوخاری‌ پنیر

● مواد لازم:
▪ ورقه‌های‌ نان‌ تست ‌: ۸ عدد،
▪ پنیر آشپزی ‌: ۲۵۰ گرم،
▪ كالباس‌ ژامبون‌ گوشت ‌: ۱۰۰ گرم،
▪ ‌تخم‌ مرغ ‌:۱عدد،
▪ آرد سوخاری ‌: مقداری،
▪ روغن‌ مایع ‌: مقداری،
▪ خامه‌ : یك‌ …

مواد لازم:

ورقه‌های‌ نان‌ تست ‌:

۸ عدد،

پنیر آشپزی ‌:

۲۵۰ گرم،

كالباس‌ ژامبون‌ گوشت ‌:

۱۰۰ گرم،

‌تخم‌ مرغ ‌:

۱عدد،

آرد سوخاری ‌:

مقداری،

روغن‌ مایع ‌:

مقداری،

خامه‌ :

یك‌ چهارم‌ پیمانه‌

طرز تهیه:

دور تا دور لبه‌های‌ سفت‌ نان‌ را می‌گیریم ‌پنیر را طوری‌ ورقه‌ ورقه‌ می‌بریم‌ كه‌ ابعاد آن‌ حدود یك‌ سانتی‌متر از ابعاد نان‌ كمتر باشد تعداد ورقه‌های‌ پنیر باید ۴ عدد باشد سپس‌ كالباس‌ها را به‌ صورت‌ ورقه ‌ورقه‌ به‌ ابعاد پنیر برش‌ داده‌ و روی‌ هر نان‌ تست‌ یك‌ ورقه‌ پنیر همچنین‌ یك‌ ورقه‌ كالباس‌ و مجددا یك‌ ورقه‌ پنیر و یك‌ عدد نان‌ تست‌ قرار می‌دهیم ‌ پس‌ از آماده‌ كردن‌ چهار عدد ساندویچ‌ پنیر به‌ این‌ نحو، تخم‌مرغ‌ و خامه‌ را با چنگال‌ هم‌ می‌زنیم‌، بعد ساندویچ‌ها را از تخم‌ مرغ‌ و خامه‌ عبور داده‌ و سپس‌ در آرد سوخاری‌ می‌غلتانیم مقداری‌ روغن‌ مایع‌ در ظرفی‌ ریخته‌ و روی‌ حرارت‌ قرار داده‌ و ساندویچ‌ها را در روغن‌ سرخ‌ می‌كنیم‌ .