جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی


پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

از پیتزاهای تکراری خسته شده‌اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم.
▪ از ابتدا تا انتها: ۲۰ دقیقه
● …

از پیتزاهای تکراری خسته شده‌اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم.

از ابتدا تا انتها:

۲۰ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر

نان پیتزا یا خمیر پیتزا

پنیر پیتزا ۱ پیمانه

پنیر پارمزان ۱ پیمانه

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

مغز ذرت در سس کره‌

سینه مرغ بدون استخوان پخته شده

فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده

۱ قاشق چایخوری پوست لیمو

۲ قاشق چایخوری ترخون خشک

۱ قاشق چایخوری سیر چرخ شده

زیتون خرد شده بودن هسته

یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه

۱) فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

۲) در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله ۲ سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. ۵ دقیقه آن را درون فر قرار دهید.

۳) ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای ۱ دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت ۵ دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.

۴) بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

ارزش غذایی

کالری:

۶۷۹

چربی کلی:

۲۸ گرم

چربی اشباع شده:

۱۲ گرم

چربی مونو غیر اشباع:

۷ گرم

چربی پولی غیر اشباع:

۱ گرم

کلسترول:

۸۴ میلی گرم

سدیم:

۹۲۸ میلی گرم

کربوهیدرات:

۶۹ گرم

قند:

۵ گرم

فیبر:

۴ گرم

پروتئین:

۴۱ گرم

ویتامین C:

۵۷ (% D V )

کلسیم:

۵۸ (% DV )

آهن:

۲۶ (% DV )