پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

کدو سبز پر شده


کدو سبز پر شده

انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید.

مواد لازم:

کدو سبز متوسط: ۴ عدد

نمک و فلفل: کمی

کره: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط خرد شده: یک عدد

سیر خرد شده: یک عدد

خرده نان خشک: یک سوم پیمانه

پنیر مازارلای رنده شده: حدود ۲ پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ظرف مناسب کمی گود را کمی چرب کنید.

انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید.

کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خرده های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. در این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید و پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید.

مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.