چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
ته چین با دستپخت سمنانی
مواد لازم:
برنج آبکش شده : ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی : ۵۰۰ گرم
آلو برقانی یا لواشک : به مقدار دلخواه
ادویه مخصوص پلو : به مقدار لازم
نمک، ادویه، پودرسیر، فلفل : به مقدار لازم
سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگ : به مقدار لازم
روغن پلویی : به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. گوشت را بصورت درسته در ظرف ریخته و نمک، ادویه، فلفل و پودر سیر میپاشیم. ته قابلمه را روغن ریخته، سیب زمینی ها را میچینیم، ۱ یا ۲ کفگیر برنج روی آن میریزیم، بعد گوشتها را می چینیم و روی آن لواشک یا آلوها را اضافه می کنیم.
۲. سپس بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم، بطوری که روی گوشت را بپوشاند. در آخر مقداری ادویه پلویی پاشیده و آب روغن به آن اضافه میکنیم. ظرف ته چین را به مدت ۳ ساعت روی شعله ملایم قرار میدهیم تا گوشت خوب پخته شود.
۳. در پایان کار ۲ قاشق روغن پلویی گرم کرده و روی برنج میریزیم. این تهچین معمولاً با سالاد شیرازی و سس آبغوره سرو می شود.
نکته آشپزی:
۱. به طوری سنتی میتوان بادمجان درسته را یک برش بزنیم، کمی قرهقوروت لای آن بگذاریم و برای ته دیگ این برنج بگذاریم.
۲. این ته چین مخصوص شهر سنگسر از استان سمنان است. در میهمانیهای بزرگ بره درسته را زیر برنج میگذارند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت زنان تهران هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سیل فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران آموزش و پرورش
بانک مرکزی دلار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو سایپا ایران خودرو قیمت طلا بازار خودرو مالیات تورم ارز
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما تئاتر موسیقی کتاب فیلم دفاع مقدس نون خ
اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی فلسطین نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن نتانیاهو افغانستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان بایرن مونیخ تراکتور باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اپل گوگل پهپاد همراه اول آیفون ماه
داروخانه مسمومیت دیابت قهوه کاهش وزن بارداری خواب سلامت روان آلزایمر