جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
نوآوری و شکوفایی پیامد بیداری انقلابی
همواره نوآوری به شکوفایی و بالندگی منجر می شود و این یک اصل قطعی و حتمی در نظریه های نوین مدیریتی و توسعه پایدار است. در این تئوری، یک کشور انقلابی برای اینکه بتواند مسیرهای توسعه واقعی و پایدار را طی کند بسیاری از بنیان و بنیاد شیوه های تولید و مدیریتی گذشته و سنتی خود را که هیچ تاثیری در رشد کشور ندارد باید به طور کلی تغییر داده و با شرایط جهانی منطبق نماید و همگام با تحولی در مسیر افزایش تولید و بهره وری دست یافته و آن را به درستی شکوفا نماید.
این یک امر طبیعی است که هر کشوری و هر ملتی بخواهد به شکوفایی برسد همچون طبیعت باید یک مرحله را با سختی و مشکلات بسیار زیادی که در این راه به وجود خواهد آمد تحمل کند.
زمستان سخت و سرد و جان فرسا همواره به دنبال خود بهار سرسبز و پرمحصول را به دنبال دارد و بهار همچون رشد و شکوفایی و نوآوری و تابستان به توسعه تشبیه شده است که غنچه های بهاری همیشه در تابستان به میوه های شیرین تبدیل خواهد شد همان رسالتی که طبیعت در جهان گیتی در دستور کار خویش دارد. نوآوری پیامد بیداری از خواب سنگین زمستان است. (بیداری انقلابی) در حال حاضر در مقطعی از تاریخ انقلا ب مان قرار گرفته ایم که پس از بیش از ۳۰ سال تجربه و فراز و نشیب گوناگون در عرصه های اجتماعی، اقتصادی، آموزشی، فرهنگی، تربیتی و سیاسی در حال گذر از مرحله تجربه های طولا نی و ورود به مرحله شکوفایی که برای رسیدن به این هدف متعالی و ورود به مرحله ای تازه و ممتاز حرکت های روزمره عادی و تکرار حرکت های گذشته و منسوخ شده کافی و پاسخ گو نیست، هر ملت انقلا بی که می خواهد در عرصه نوآوری پای بگذارد و وظیفه خود را به عنوان بخشی از جامعه جهانی بشری انجام دهد و راه های بهره مندی خود را از زندگی مطلوب تر سازد چاره ای جز تلا ش مداوم و مستمر، تولید اندیشه و فکر، ابتکار و خلا قیت که پایه تحول و دگرگونی و رشد که پایه رشد یک جامعه با ملتش است را ندارد.
تولید دانش نوین و پویا و تکیه بر پژوهش های قابل عمل و استفاده از خلا قیت ها مبنا و اساس نوآوری در هنر، فرهنگ، اقتصاد و نظام اجتماعی و بارور ساختن استعدادهای نوین و فراملی است.
نامگذاری سال ۱۳۸۷ ه ش به عنوان سال نوآوری و شکوفایی نشان دهنده سپری شدن از فصل سخت زمستانی است و با برنامه ریزی و تدبیر و با دست یافتن به شیوه های نوین و درست و به روز رساندن آنان یقینا به شکوفایی واقعی می توان رسید.
در این راه بسیاری از مدیران کشوری لازم است که در شیوه های سنتی خود در اداره امور تجدیدنظر کرده و در نظام برنامه ریزی و مدیریت فضای افکار عمومی را دگرگون کرده و سعی بر این شود که از روش های جدید و نو در حوزه های خود استفاده کنند که باعث افزایش کارایی و بهره وری و اثربخشی بسیاری از دستگاه های اجرایی کشور می شود. باید گفت که سال ۱۳۸۷ که به نام نوآوری و شکوفایی توسط مقام معظم رهبری نامگذاری گردیده نویدبخش توسعه هر چه بیشتر کشور در حیطه ها و عرصه های گوناگون است.
نویسنده : زهره نراقی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست