پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
آش هویج و جو
در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفرههای سحر و افطار قرار میگیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعملهاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایدههای متنوعی را برای اجرا در دسترستان قرار خواهد داد.
آش هویج و جو یکی از غذاهایی است که اهالی استان همدان آن را در وعده افطار سرسفره قرار میدهند.
مواد لازم برای ۴ نفر
نخود نصف پیمانه
بلغور ۲ پیمانه
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ رده ۲۰۰ گرم
فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم
کشک به میزان لازم
هویج خرد شده ۲ عدد
طرز تهیه
نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه میپزید. سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه میکنید و مواد تهیه شده را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم میزنید تا لعاب بیندازد.
مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.
در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن
اضافه شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا انتخابات دولت سیزدهم روز دختر مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل سلامت شهرداری تهران تهران هواشناسی وزارت بهداشت پلیس بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو دلار گاز قیمت دلار مالیات قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب سپند امیرسلیمانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح مصر نوار غزه طوفان الاقصی ترکیه
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
تبلیغات اینترنت اپل سامسونگ آب پارک فناوری پردیس گوگل ناسا مایکروسافت
سرطان اعتماد به نفس هندوانه بیماران خاص بیمه سنگ کلیه سبزیجات کنسرو کمردرد