پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

آش هویج و جو


آش هویج و جو

در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفره‌های سحر و افطار قرار می‌گیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.
این دستورالعمل‌هاعلاوه بر …

در این ستون تا پایان ماه مبارک رمضان غذاهایی که درهر استان کشور سر سفره‌های سحر و افطار قرار می‌گیرد از زبان زنان قدیمی این مناطق معرفی خواهد شد.

این دستورالعمل‌هاعلاوه بر اینکه شما را با فرهنگ تغذیه این مناطق آشنا خواهد کرد، ایده‌های متنوعی را برای اجرا در دسترس‌تان قرار خواهد داد.

آش هویج و جو یکی از غذاهایی است که اهالی استان همدان آن را در وعده افطار سرسفره قرار می‌دهند.

مواد لازم برای ۴ نفر

نخود نصف پیمانه

بلغور ۲ پیمانه

پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ رده ۲۰۰ گرم

فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم

کشک به میزان لازم

هویج خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه

نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید. سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.

مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید.

در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن

اضافه شود.