پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
کلوچه پرتقال و شکلات
مواد لازم:
آرد- ۲پیمانه
بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
کره- ۱۱۵گرم
شکر- سه چهارم پیمانه
وانیل- کمی
تخم مرغ- یک عدد
پوست پرتقال- یک قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی- سه چهارم پیمانه
مواد لازم برای بین کلوچه ها:
پنیر خامه ای- ۱۱۳گرم
کره- ۱۱۳ گرم
پودر شکر- به اندازه کافی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کنید.
آرد، نمک و جوش شیرین رابا هم مخلوط کنید.
کره و شکر را هم بزنید تا نرم و سبک شود.
وانیل، تخم مرغ و پوست پرتقال را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
نصف مخلوط آرد را به مخلوط کره بیفزایید و هم بزنید سپس نصف بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را به اندازه ۱۶گردو شکل دهید کمی صاف کنید و روی سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغن کشیده اید قرار دهید. بگذارید ۱۲ تا ۱۴ دقیقه درفر بماند تا طلایی کم رنگ شود.
پس از پخت بگذارید تا کاملاً خنک شود.
چیپس های شکلاتی را در ظرفی بریزید و روی ظرف حاوی آب در حال جوش قرار دهید تا آب شود. روی ۸ کلوچه را شکلات بمالید و کنار بگذارید.
پنیر خامه ای، کره و پودر شکر را خوب با هم مخلوط کنید و بین هر ۲ کلوچه را باآن پر کنید تا ۸ ساندویچ کلوچه ای به دست بیاید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست