جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه پرتقال و شکلات


کلوچه پرتقال و شکلات

● مواد لازم:
آرد- ۲پیمانه
بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری
کره- ۱۱۵گرم
شکر- سه چهارم پیمانه
وانیل- کمی
تخم مرغ- یک عدد
پوست پرتقال- یک قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی- سه چهارم پیمانه

● مواد …

مواد لازم:

آرد- ۲پیمانه

بکینگ پودر- یک قاشق مرباخوری

کره- ۱۱۵گرم

شکر- سه چهارم پیمانه

وانیل- کمی

تخم مرغ- یک عدد

پوست پرتقال- یک قاشق غذاخوری

چیپس شکلاتی- سه چهارم پیمانه

مواد لازم برای بین کلوچه ها:

پنیر خامه ای- ۱۱۳گرم

کره- ۱۱۳ گرم

پودر شکر- به اندازه کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کنید.

آرد، نمک و جوش شیرین رابا هم مخلوط کنید.

کره و شکر را هم بزنید تا نرم و سبک شود.

وانیل، تخم مرغ و پوست پرتقال را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

نصف مخلوط آرد را به مخلوط کره بیفزایید و هم بزنید سپس نصف بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را به اندازه ۱۶گردو شکل دهید کمی صاف کنید و روی سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغن کشیده اید قرار دهید. بگذارید ۱۲ تا ۱۴ دقیقه درفر بماند تا طلایی کم رنگ شود.

پس از پخت بگذارید تا کاملاً خنک شود.

چیپس های شکلاتی را در ظرفی بریزید و روی ظرف حاوی آب در حال جوش قرار دهید تا آب شود. روی ۸ کلوچه را شکلات بمالید و کنار بگذارید.

پنیر خامه ای، کره و پودر شکر را خوب با هم مخلوط کنید و بین هر ۲ کلوچه را باآن پر کنید تا ۸ ساندویچ کلوچه ای به دست بیاید.