چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

گوشت قلقلی با اسپاگتی


گوشت قلقلی با اسپاگتی

●مواد لازم:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
۱ پیمانه مغز نان سفید
۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده
۱ عدد پیاز متوسط رنده شده
۲ قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی
۳ پیمانه گوجه فرنگی رنده شده
۲ قاشق سوپخوری …

مواد لازم:

۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده

۱ پیمانه مغز نان سفید

۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده

۱ عدد پیاز متوسط رنده شده

۲ قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی

۳ پیمانه گوجه فرنگی رنده شده

۲ قاشق سوپخوری برگ ریحان خرد شده

۵۰۰ گرم اسپاگتی

گوشت چرخ كرده را با تخم مرغ، پیاز و سس گوجه فرنگی مخلوط كنید و كمی نمك و فلفل به آن افزوده با دست ورز دهید. سپس از یك قاشق به عنوان پیمانه استفاده كنید و هر قاشق از مخلوط گوشت را در دست به یك گوی كوچك تبدیل كنید. آنها را در یك ظرف نسوز كه كمی چرب كرده اید بچینید و در فر با حرارت متوسط و بدون درپوش حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی كه مغز پخت شوند بپزید. گوجه فرنگی رنده شده را در ظرفی ریخته روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا جوشیده و كمی غلیظ شود سپس گوشت قلقلی ها را به آن اضافه كرده و بگذارید دو دقیقه در آن بجوشد.

حین آماده كردن گوشت قلقلی یك ظرف بزرگ آب و یك قاشق نمك را روی اجاق گاز به جوش آورید و ماكارونی را در آن ریخته بجوشانید تا نرم شود. اسپاگتی را آبكش كرده با آب سرد آبكش نمایید. در صورت تمایل اسپاگتی را به صورت آبكش شده و چنانچه مایلید به روش دم كردن آماده نمایید سپس با خورش گوشت قلقلی سرو كنید.